LASTİK İŞ
ismail

AK PARTİ'DE KONGRE TARİHLERİ BELLİ OLDU

Asayiş 20.12.2019 - 12:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİ'DE KONGRE TARİHLERİ BELLİ OLDU

Kongre sürecine giren AK Parti Kocaeli Teşkilatları'nda kongre süreci başladı. AK Parti'de dün il binasında ilçe başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda kongre tarihleri belli oldu. Buna göre ilk kongre 22 Şubat'ta İzmit ile başlayacak. Son kongre ise 29 Mart'ta Gebze ile yapılacak.   İŞTE O TARİHLER İZMİT: 22 Şubat Cumartesi DERİNCE: 29 Şubat Cumartesi KARAMÜRSEL: 7 Mart Cumartesi KANDIRA: 14 Mart Cumartesi ÇAYIROVA: 21 Mart Cumartesi DİLOVASI: 28 Mart Cumartesi KARTEPE: 23 Şubat Pazar GÖLCÜK: 1 Mart Pazar DARICA: 8 Mart Pazar BAŞİSKELE: 15 Mart Pazar KÖRFEZ: 22 Mart Pazar GEBZE: 29 Mart Pazar

Kongre sürecine giren AK Parti Kocaeli Teşkilatları'nda kongre süreci başladı. AK Parti'de dün il binasında ilçe başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda kongre tarihleri belli oldu. Buna göre ilk kongre 22 Şubat'ta İzmit ile başlayacak. Son kongre ise 29 Mart'ta Gebze ile yapılacak.
 

İŞTE O TARİHLER

İZMİT: 22 Şubat Cumartesi
DERİNCE: 29 Şubat Cumartesi
KARAMÜRSEL: 7 Mart Cumartesi
KANDIRA: 14 Mart Cumartesi
ÇAYIROVA: 21 Mart Cumartesi
DİLOVASI: 28 Mart Cumartesi
KARTEPE: 23 Şubat Pazar
GÖLCÜK: 1 Mart Pazar
DARICA: 8 Mart Pazar
BAŞİSKELE: 15 Mart Pazar
KÖRFEZ: 22 Mart Pazar
GEBZE: 29 Mart Pazar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.