AİLE KONAK MUHTARLARI AĞIRLADI

15.06.2017 - 11:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK MUHTARLARI AĞIRLADI

Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, Ramazan ayı etkinliklerine Başiskele, Gölcük ve Karamürselli muhtarları iftar yemeğinde buluşturarak devam etti

Aile Konak Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Başiskele, Gölcük ve Karamürselli muhtarların Beytül Kebap Restaurant’ta birraya geldiği iftar yemeğinde söz alan Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS, düzenli aralıklarla biraraya geldiğimiz kıymetli muhtarlarımızı hastane olarak bu iftar yemeğinde birarada görmekten mutluluk duyduklarını ve toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına cevap veren muhtarların emeğine büyük saygı duyduğunu ifade etti. İftar organizasyonuna Gölcük Muhtarlar Derneği başkanı Bilge SARAL, Başiskele Muhtarlar Derneği İlhan ALTINTAŞ, Karamürsel Muhtarlar Derneği başkanı  Adem Yazıcı’da hazır bulundu.  Saral: İYİ Kİ VARSINIZ Aile Konak Hastanesi’nin Beytül Kebap Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeğinde biraraya gelen Başiskele, Gölcük ve Karamürselli muhtarlar iftar öncesi sohbet etme imkanı buldu. Gölcük Muhtarlar Derneği başkanı Bilge SARAL yaptığı konuşmada, bizleri unutmayarak her daim hatırlayan ve kıymet veren değerli Aile Konak Hastanesi yönetimine ve idari direktör Dr. Şahin TALUS’a teşekkürlerini ileterek, sağlık hizmeti anlamında bölgemize böyle bir yatırımı kazandırdıklarını için minnettar olduklarını ifade etti. HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Aile Konak Hastanesi’nin muhtarları ağırladığı ve yüksek katılımla gerçekleşen yemekte konuşan eski Kocaeli Muhtarları Derneği başkanı İsmail ŞİŞMAN, böyle güzel bir organizasyonda bizleri biraraya getiren Aile Konak Hastabesi yönetimi ve Dr. Şahin TALUS’a sonsuz teşekkür ederek, kısa zamanda sağlık anlamında hayli yol katederek, sağlık ihtiyaçlarımıza çözüm bulduğumuz Aile Konak Hastanesi’ne başarı dilediğini ifade etti. 
Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, Ramazan ayı etkinliklerine Başiskele, Gölcük ve Karamürselli muhtarları iftar yemeğinde buluşturarak devam etti

Aile Konak Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Başiskele, Gölcük ve Karamürselli muhtarların Beytül Kebap Restaurant’ta birraya geldiği iftar yemeğinde söz alan Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS, düzenli aralıklarla biraraya geldiğimiz kıymetli muhtarlarımızı hastane olarak bu iftar yemeğinde birarada görmekten mutluluk duyduklarını ve toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına cevap veren muhtarların emeğine büyük saygı duyduğunu ifade etti. İftar organizasyonuna Gölcük Muhtarlar Derneği başkanı Bilge SARAL, Başiskele Muhtarlar Derneği İlhan ALTINTAŞ, Karamürsel Muhtarlar Derneği başkanı  Adem Yazıcı’da hazır bulundu. 

Saral: İYİ Kİ VARSINIZ

Aile Konak Hastanesi’nin Beytül Kebap Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeğinde biraraya gelen Başiskele, Gölcük ve Karamürselli muhtarlar iftar öncesi sohbet etme imkanı buldu. Gölcük Muhtarlar Derneği başkanı Bilge SARAL yaptığı konuşmada, bizleri unutmayarak her daim hatırlayan ve kıymet veren değerli Aile Konak Hastanesi yönetimine ve idari direktör Dr. Şahin TALUS’a teşekkürlerini ileterek, sağlık hizmeti anlamında bölgemize böyle bir yatırımı kazandırdıklarını için minnettar olduklarını ifade etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Aile Konak Hastanesi’nin muhtarları ağırladığı ve yüksek katılımla gerçekleşen yemekte konuşan eski Kocaeli Muhtarları Derneği başkanı İsmail ŞİŞMAN, böyle güzel bir organizasyonda bizleri biraraya getiren Aile Konak Hastabesi yönetimi ve Dr. Şahin TALUS’a sonsuz teşekkür ederek, kısa zamanda sağlık anlamında hayli yol katederek, sağlık ihtiyaçlarımıza çözüm bulduğumuz Aile Konak Hastanesi’ne başarı dilediğini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.