LASTİK İŞ

AGD İFTARINA DAMGA VURAN ÖDÜL TÖRENİ

Gölcük 20.05.2019 - 18:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AGD İFTARINA DAMGA VURAN ÖDÜL TÖRENİ

Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliğinin, geçtiğimiz akşam Şirinköy Kültür Merkezinde tertip ettiği iftar programına yoğun katılım oldu.

Ortaokullar arası tertiplenen Siyer-i Nebi Yarışmasının neticelerinin de açıklandığı programa, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. İftar Öncesi gerçekleştirilen Siyer-i Nebi Ödül Töreninde, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Güleç: Arşın Gölgesinde Gölgelenecek Bir Nesil Yetiştirmeyi Amaçlıyoruz. İftar öncesi açılış konuşması yapan Anadolu Gençlik Derneği Gölcük İlçe Başkanı Muharrem Güleç, milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetiştirme vizyonu olduklarından ve bu doğrultuda hareket edeceklerinin altını çizdi. Güzel ahlakın her alanda öncelenmesi gerektiğini belirten Güleç, “Anadolu Gençlik Derneği olarak, tek hedefimiz olan “milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmek” için 1975 yılında Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamız tarafından “Sevdamız gençlik” diyerek kurulan Milli Gençlik Vakfı’nın devamı olarak faaliyetlerimizi 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde sürdürüyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, Peygamber (SAS) Efendimizin kıyamet günü arşın gölgesinde gölgeleneceğini müjdelediği 7 sınıf insandan ikincisi olan “islami hassasiyetlere göre yetiştirilmiş gençliğin” içerisinde yer almak ve böyle gençleri yetiştirmeyi hayal ediyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, “O ne dediyse doğrudur” diyerek Hakk olanı her daim tasdik edebilen, Hz.Ebubekir (RA) misali, iman abidesi inançlı bir gençlik yetiştirmek için gayret ediyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, Dünya üzerinde ne kadar mazlum varsa hepsinin acısını yüreğinde hisseden, zalime karşı tüm benliği ile mücadele eden; zulmeden öz babası dahi olsa adaleti tutup yücelten, Hz.Ömer (RA) misali, “Kenar-ı diclede bir kurt kapsa koyunu, gelir de adli İlahi, Ömer’den sorar onu” hassasiyetiyle yetişen bir gençlik için çalışıyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, bugün hep beraber yaşadığımız ahlaki yozlaşma ve çürümeye karşı örnek yaşantısıyla “dur” diyebilecek, Hz.Osman (RA) misali, haya timsali, ahlak abidesi bir gençlik için gayret ediyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, kim var denildiği zaman, sağına soluna bakmadan, her şart ve konjonktürde, sanal ve batıl dünya gerçeklerine takılmadan, Hz.Ali (RA) misali, gücünü imanından alan,haksızlık karşısında haykıracak cesareti taşıyan, her şeye rağmen ben varım diyebilecek, cesur yürekli gençlik için mücadele ediyoruz.” dedi. SİYER-İ NEBİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE TAKDİM EDİLDİ Öte yandan Anadolu Gençlik Derneğinin her yıl ortaokul ve liselerde gerçekleştirdiği Siyer-i Nebi  Yarışmasının ortaokul ödülleri de sahiplerine verildi. Yarışmaya katılan öğrencilerin heyecanlı bekleyişleri arasında açıklanan derecelerde üçüncü Değirmendere Ortaokulundan Arda Kızıltan, ikinci Gölcük İmam Hatip Ortaokulunan Ali Eren Onay, Birinci ise Halıdere Ortaokulundan Hilal Çetin oldu. Ödül töreninde sonra iftara geçildi.    
Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliğinin, geçtiğimiz akşam Şirinköy Kültür Merkezinde tertip ettiği iftar programına yoğun katılım oldu.

Ortaokullar arası tertiplenen Siyer-i Nebi Yarışmasının neticelerinin de açıklandığı programa, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. İftar Öncesi gerçekleştirilen Siyer-i Nebi Ödül Töreninde, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Güleç: Arşın Gölgesinde Gölgelenecek Bir Nesil Yetiştirmeyi Amaçlıyoruz.

İftar öncesi açılış konuşması yapan Anadolu Gençlik Derneği Gölcük İlçe Başkanı Muharrem Güleç, milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetiştirme vizyonu olduklarından ve bu doğrultuda hareket edeceklerinin altını çizdi. Güzel ahlakın her alanda öncelenmesi gerektiğini belirten Güleç, “Anadolu Gençlik Derneği olarak, tek hedefimiz olan “milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmek” için 1975 yılında Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamız tarafından “Sevdamız gençlik” diyerek kurulan Milli Gençlik Vakfı’nın devamı olarak faaliyetlerimizi 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde sürdürüyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, Peygamber (SAS) Efendimizin kıyamet günü arşın gölgesinde gölgeleneceğini müjdelediği 7 sınıf insandan ikincisi olan “islami hassasiyetlere göre yetiştirilmiş gençliğin” içerisinde yer almak ve böyle gençleri yetiştirmeyi hayal ediyoruz.

Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, “O ne dediyse doğrudur” diyerek Hakk olanı her daim tasdik edebilen, Hz.Ebubekir (RA) misali, iman abidesi inançlı bir gençlik yetiştirmek için gayret ediyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, Dünya üzerinde ne kadar mazlum varsa hepsinin acısını yüreğinde hisseden, zalime karşı tüm benliği ile mücadele eden; zulmeden öz babası dahi olsa adaleti tutup yücelten, Hz.Ömer (RA) misali, “Kenar-ı diclede bir kurt kapsa koyunu, gelir de adli İlahi, Ömer’den sorar onu” hassasiyetiyle yetişen bir gençlik için çalışıyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, bugün hep beraber yaşadığımız ahlaki yozlaşma ve çürümeye karşı örnek yaşantısıyla “dur” diyebilecek, Hz.Osman (RA) misali, haya timsali, ahlak abidesi bir gençlik için gayret ediyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, kim var denildiği zaman, sağına soluna bakmadan, her şart ve konjonktürde, sanal ve batıl dünya gerçeklerine takılmadan, Hz.Ali (RA) misali, gücünü imanından alan,haksızlık karşısında haykıracak cesareti taşıyan, her şeye rağmen ben varım diyebilecek, cesur yürekli gençlik için mücadele ediyoruz.” dedi.

SİYER-İ NEBİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE TAKDİM EDİLDİ

Öte yandan Anadolu Gençlik Derneğinin her yıl ortaokul ve liselerde gerçekleştirdiği Siyer-i Nebi  Yarışmasının ortaokul ödülleri de sahiplerine verildi. Yarışmaya katılan öğrencilerin heyecanlı bekleyişleri arasında açıklanan derecelerde üçüncü Değirmendere Ortaokulundan Arda Kızıltan, ikinci Gölcük İmam Hatip Ortaokulunan Ali Eren Onay, Birinci ise Halıdere Ortaokulundan Hilal Çetin oldu. Ödül töreninde sonra iftara geçildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.