LASTİK İŞ
ismail

AGD GÖLCÜK’TEN MEKKE’NİN FETHİ PROGRAMINA DAVET

Gündem 21.12.2019 - 16:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AGD GÖLCÜK’TEN MEKKE’NİN FETHİ PROGRAMINA DAVET

Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilcilik Başkanı Ferhat Bozkurt; Anadolu Gençlik Derneği, geçmişten günümüze milletimizin zihninde iz bırakmış köklü bir kuruluştur. Biz kurulduğumuz günden bu yana, milli ve manevi değerleri esas alarak yolumuzda devam ediyoruz” dedi..

Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilcilik Başkanı Ferhat Bozkurt; Bildiğiniz üzere Anadolu Gençlik Derneği, geçmişten günümüze milletimizin zihninde iz bırakmış köklü bir kuruluştur. Biz kurulduğumuz günden bu yana, milli ve manevi değerleri esas alarak yolumuzda devam ediyoruz. Gençlik çalışmalarımız başta olmak üzere, yaz-kış uyguladığımız eğitim faaliyetleri ve aktivitelerle büyük bir manaya hizmet ediyoruz.” dedi..  Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilcilik başkanı Ferhat Bozkurt; “Bizler, bugün içinde bulunduğumuz dünyanın en çok ihtiyacı olan bu evrensel değerlere atıf yaparak fethi yeniden gündemimize almak ve yeni fetihlere hazırlanmak için böyle bir program icra ediyoruz. Gaflet ve dalaletin zirve yaptığı, insanlığın uçurumdan kendini atarcasına şehevi arzularının peşinden koştuğu bir gecede ihtiyacımızı hatırlatmak ve bu ihtiyaç doğrultusunda hareket etmek mecburiyetindeyiz. Zengin içeriği ile beraber Gölcüklü hemşerilerimize katkı sunacağımız programda çok değerli katılımcılarımızın yanı sıra, liselerde gerçekleştirdiğimiz Siyer-i Nebi yarışmasının ödülleri de takdim edilecektir. İlaveten öğrencilerimiz arasında çekeceğimiz kura ile çeşitli ödüller dağıtacağız. Bu program her yıl aynı tarihte gerçekleşmekte ve Gölcük halkının büyük bir ilgisi ile karşılaşmaktadır. Bu yıl da aynı ilgi ile karşılaşacağımız kanaatindeyim. Buradan tekraren ifade ediyorum: Bu konuda duyarlı olan, milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı tüm vatandaşlarımızı 31 Aralık 2019 saat:19.45 Gölcük Kongre Sarayı'nda gerçekleştireceğimiz bu programa davet ediyorum.
Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilcilik Başkanı Ferhat Bozkurt; Anadolu Gençlik Derneği, geçmişten günümüze milletimizin zihninde iz bırakmış köklü bir kuruluştur. Biz kurulduğumuz günden bu yana, milli ve manevi değerleri esas alarak yolumuzda devam ediyoruz” dedi..

Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilcilik Başkanı Ferhat Bozkurt; Bildiğiniz üzere Anadolu Gençlik Derneği, geçmişten günümüze milletimizin zihninde iz bırakmış köklü bir kuruluştur. Biz kurulduğumuz günden bu yana, milli ve manevi değerleri esas alarak yolumuzda devam ediyoruz. Gençlik çalışmalarımız başta olmak üzere, yaz-kış uyguladığımız eğitim faaliyetleri ve aktivitelerle büyük bir manaya hizmet ediyoruz.” dedi..
 Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilcilik başkanı Ferhat Bozkurt; “Bizler, bugün içinde bulunduğumuz dünyanın en çok ihtiyacı olan bu evrensel değerlere atıf yaparak fethi yeniden gündemimize almak ve yeni fetihlere hazırlanmak için böyle bir program icra ediyoruz. Gaflet ve dalaletin zirve yaptığı, insanlığın uçurumdan kendini atarcasına şehevi arzularının peşinden koştuğu bir gecede ihtiyacımızı hatırlatmak ve bu ihtiyaç doğrultusunda hareket etmek mecburiyetindeyiz. Zengin içeriği ile beraber Gölcüklü hemşerilerimize katkı sunacağımız programda çok değerli katılımcılarımızın yanı sıra, liselerde gerçekleştirdiğimiz Siyer-i Nebi yarışmasının ödülleri de takdim edilecektir. İlaveten öğrencilerimiz arasında çekeceğimiz kura ile çeşitli ödüller dağıtacağız. Bu program her yıl aynı tarihte gerçekleşmekte ve Gölcük halkının büyük bir ilgisi ile karşılaşmaktadır. Bu yıl da aynı ilgi ile karşılaşacağımız kanaatindeyim. Buradan tekraren ifade ediyorum: Bu konuda duyarlı olan, milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı tüm vatandaşlarımızı 31 Aralık 2019 saat:19.45 Gölcük Kongre Sarayı'nda gerçekleştireceğimiz bu programa davet ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.