LASTİK İŞ

ADRES BEYANI E-DEVLET'TE

Gündem 18.03.2021 - 18:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ADRES BEYANI E-DEVLET'TE

Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu işlemlere e-Devlet kapısı açılarak kolaylıklar sağlanmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün adres beyanına ilişkin yeni hizmetlerinin e-Devlet’e açıldığını ifade etti. ADRES BEYANI E-DEVLET'TE  Muvafakatlı adres beyanıyla, çeşitli sebeplerden dolayı başka bir kişinin kayıtlı olduğu adreste oturanların buna ilişkin beyanını artık e-Devlet Kapısı'ndan yapabileceğini anlatan Koç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: VATANDAŞLAR İÇİN KOLAYLIK SAĞLANDI "Anne babası köyde olduğu halde şehirde akrabası yanında   eğitim gören birçok gencimiz, üniversite öğrenimi sebebiyle birlikte ev kiralayan öğrencilerimiz, çeşitli sebeplerle bir yakını yanında kalan yetişkin vatandaşlarımız artık adres beyanlarını, e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilecek. Önceden bu işlem için vatandaşlarımız, ayrı ayrı ya da münferit olarak nüfus müdürlüklerine başvuruda bulunuyorlardı. Artık tüm bu adamlar dijitalleşti ve e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilir hale geldi."
Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu işlemlere e-Devlet kapısı açılarak kolaylıklar sağlanmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün adres beyanına ilişkin yeni hizmetlerinin e-Devlet’e açıldığını ifade etti.

ADRES BEYANI E-DEVLET'TE 
Muvafakatlı adres beyanıyla, çeşitli sebeplerden dolayı başka bir kişinin kayıtlı olduğu adreste oturanların buna ilişkin beyanını artık e-Devlet Kapısı'ndan yapabileceğini anlatan Koç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

VATANDAŞLAR İÇİN KOLAYLIK SAĞLANDI
"Anne babası köyde olduğu halde şehirde akrabası yanında   eğitim gören birçok gencimiz, üniversite öğrenimi sebebiyle birlikte ev kiralayan öğrencilerimiz, çeşitli sebeplerle bir yakını yanında kalan yetişkin vatandaşlarımız artık adres beyanlarını, e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilecek. Önceden bu işlem için vatandaşlarımız, ayrı ayrı ya da münferit olarak nüfus müdürlüklerine başvuruda bulunuyorlardı. Artık tüm bu adamlar dijitalleşti ve e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilir hale geldi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.