LASTİK İŞ
ismail

ADD’DEN MUHTEŞEM KUTLAMA

Gündem 23.09.2019 - 13:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD’DEN MUHTEŞEM KUTLAMA

ADD Gölcük Şubesi Genel Merkez’in 30’ncu, şubenin kuruluşunun 13’ncü yılı nedeniyle düzenlenen yemekte dernek üyeleri Gölbaşı Restaurant tıklım tıklım doldurdu.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi Genel Merkez’in kuruluşun 30’ncu, şubenin kuruluşunun da 13’ncü yıldönümü nedeniyle, elde edilecek gelir öğrencilere burs vermek amacıyla Gölbaşı Restaurant’ta muhteşem bir yemek düzenledi. ADD Gölcük Şubesinin düzenlediği yemeğe ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altıunışık ve Genel Denetleme Kurulu Başkanı Reşat Demirci Ankara’dan gelerek katıldılar. ADD’nin kutlama yemeğine ilçemizin en etkili derneklerinden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gölcük Şube Başkanı Nuriye Demirel, Yardımseverler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş, Gölcük Huzurevi Derneği Başkanı Saime Türkmen, Gölcük Artvinliler Derneği üyeleri katılarak ADD’ye destek verdiler. SİYASİLER DE YOĞUN KATILDI ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş’ın açılış konuşmasından sonra derneğin duayeni Necmi Baykal kısa bir konuşma yaptı ve en sonunda ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık konuşarak Gölcük Şubesi ile gurur duyduğunu dile getirdi. ADD’nin yemeğine Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Pınar Naak,  Gölcük Belediye Meclis üyesi Türkan Çimen, CHP Kadın Kolları Gölcük İlçe Başkanı Mine İşeri, Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk, eski Değirmendere Belediye Başkanı Çetinkaya İnce, CHP Eski İlçe Başkanı Fahrettin Büyükoğlu ve CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katılarak Atatürkçüleri yalnız bırakmadılar. ADD ÜYELERİ YOĞUN KATILDI Geliri öğrencilere burs olarak dağıtılacak olan ADD üyeleri yoğun olarak katılarak Gölbaşı Restaurant tıka basa doldurdular. Ayrıca 80 mezunu emekli Deniz Astsubayları yemekte kalabalık bir ekiple geldiler ve geniş bir masada birlikte oturarak hem bir arada olarak sohbet etme ve eğlenme fırsatı buldular, hem de Atatürkçülere destek verdiler. EĞLENCE DE İHMAL EDİLMEDİ Gölbaşı Restuarant’ın sahibi Cemal Şimşek ve ekibinin kusursuz hizmet verdiği gecede eğlence de eksik olmadı. Mekanda görevli müzisyen Cengiz Şiberler’in çalıp söylediği müziklerle coşan davetliler kendilerini piste atarak kurtlarını dökme fırsatı buldular. Gecenin sonunda ise ADD tarafından davetlilere dağıtılan bayraklarla tüm davetliler ayağa kalkarak yüksek sesle İzmir Marşı’nı söyleyerek final yaptılar.
ADD Gölcük Şubesi Genel Merkez’in 30’ncu, şubenin kuruluşunun 13’ncü yılı nedeniyle düzenlenen yemekte dernek üyeleri Gölbaşı Restaurant tıklım tıklım doldurdu.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi Genel Merkez’in kuruluşun 30’ncu, şubenin kuruluşunun da 13’ncü yıldönümü nedeniyle, elde edilecek gelir öğrencilere burs vermek amacıyla Gölbaşı Restaurant’ta muhteşem bir yemek düzenledi. ADD Gölcük Şubesinin düzenlediği yemeğe ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altıunışık ve Genel Denetleme Kurulu Başkanı Reşat Demirci Ankara’dan gelerek katıldılar. ADD’nin kutlama yemeğine ilçemizin en etkili derneklerinden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gölcük Şube Başkanı Nuriye Demirel, Yardımseverler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş, Gölcük Huzurevi Derneği Başkanı Saime Türkmen, Gölcük Artvinliler Derneği üyeleri katılarak ADD’ye destek verdiler.

SİYASİLER DE YOĞUN KATILDI

ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş’ın açılış konuşmasından sonra derneğin duayeni Necmi Baykal kısa bir konuşma yaptı ve en sonunda ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık konuşarak Gölcük Şubesi ile gurur duyduğunu dile getirdi. ADD’nin yemeğine Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Pınar Naak,  Gölcük Belediye Meclis üyesi Türkan Çimen, CHP Kadın Kolları Gölcük İlçe Başkanı Mine İşeri, Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk, eski Değirmendere Belediye Başkanı Çetinkaya İnce, CHP Eski İlçe Başkanı Fahrettin Büyükoğlu ve CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katılarak Atatürkçüleri yalnız bırakmadılar.

ADD ÜYELERİ YOĞUN KATILDI

Geliri öğrencilere burs olarak dağıtılacak olan ADD üyeleri yoğun olarak katılarak Gölbaşı Restaurant tıka basa doldurdular. Ayrıca 80 mezunu emekli Deniz Astsubayları yemekte kalabalık bir ekiple geldiler ve geniş bir masada birlikte oturarak hem bir arada olarak sohbet etme ve eğlenme fırsatı buldular, hem de Atatürkçülere destek verdiler.

EĞLENCE DE İHMAL EDİLMEDİ

Gölbaşı Restuarant’ın sahibi Cemal Şimşek ve ekibinin kusursuz hizmet verdiği gecede eğlence de eksik olmadı. Mekanda görevli müzisyen Cengiz Şiberler’in çalıp söylediği müziklerle coşan davetliler kendilerini piste atarak kurtlarını dökme fırsatı buldular. Gecenin sonunda ise ADD tarafından davetlilere dağıtılan bayraklarla tüm davetliler ayağa kalkarak yüksek sesle İzmir Marşı’nı söyleyerek final yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.