6.SINIF ÖĞRETMENLERİNE BİLGİ VERİLDİ!

Gölcük 13.12.2014 - 09:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

6.SINIF ÖĞRETMENLERİNE BİLGİ VERİLDİ!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dağıtımı gerçekleşcek tabletlerin doğru kullanılması için öğretmenlere bilgi verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6. sınıf öğrencilerine her yıl dağıtılan tabletler 16 Aralık'ta dağıtılmaya başlanacak. Dağıtımı yapılacak tabletlerin amacına kullanılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Kız Meslek Lisesi Toplantı Salonu'nda toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda 6. sınıf öğretmenlerne tablet kullanımı ile ilgili bilgi verildi.  DAĞITIM PROGRAMINA BAKAN KATILACAK Uluslararası Fuar Merkezi'nde saat 10:00'Da yapılacak törenle 27 bin 109 öğrenci tabletlerine kavuşacak. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan törenin ardından Milli Eğitim Müdürlüğü tüm okullarda dağıtımı yapacak. 5 Yılda 135 binden fazla öğrenciyi bilgisayarla buluşturan Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi 6. yılında 162 bin öğrencinin hayalini gerçekleştirecek. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dağıtımı gerçekleşcek tabletlerin doğru kullanılması için öğretmenlere bilgi verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6. sınıf öğrencilerine her yıl dağıtılan tabletler 16 Aralık'ta dağıtılmaya başlanacak. Dağıtımı yapılacak tabletlerin amacına kullanılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Kız Meslek Lisesi Toplantı Salonu'nda toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda 6. sınıf öğretmenlerne tablet kullanımı ile ilgili bilgi verildi. 

DAĞITIM PROGRAMINA BAKAN KATILACAK
Uluslararası Fuar Merkezi'nde saat 10:00'Da yapılacak törenle 27 bin 109 öğrenci tabletlerine kavuşacak. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan törenin ardından Milli Eğitim Müdürlüğü tüm okullarda dağıtımı yapacak. 5 Yılda 135 binden fazla öğrenciyi bilgisayarla buluşturan Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi 6. yılında 162 bin öğrencinin hayalini gerçekleştirecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.