LASTİK İŞ

27 kişiyi boğulmaktan kurtardılar

Kocaeli 03.09.2013 - 23:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

27 kişiyi boğulmaktan kurtardılar

Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra sahilleri için oluşturduğu Kurtarma Timleri hafta sonunda 23 kişiyi kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Kandıra sahillerinde görev yapan Hayat Kurtarma Timi vatandaşların imdadına yetişmeye devam ediyor.  Kurtarma Timi hafta içi ve hafta sonu olmak üzere günün her saatinde vatandaşları boğulma tehlikesine karşı koruyor ve uyarıyor. Timler hafta sonu 27 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı.   50 KİŞİLİK EKİP Büyükşehir Belediyesi´nin Kandıra sahillerindeki boğulma olaylarına karşı kurduğu Hayat Kurtarma Timi bu hafta sonunda da birçok kişiyi boğulmaktan kurtardı. 50 kişilik bir ekiple görev yapan tim, bu hafta içi ve hafta sonu’nda birçok başarılı kurtarma operasyonuna imza attı. Kandıra sahilinde görev yapan kurtarma timi 23 vatandaşı Karadeniz´in sularından aldı.   SAĞLIK EKİPLERİ DE HAZIR KITA Öte yandan Kurtarma Timi´nin görevi sadece hayat kurtarmakla sınırlı kalmıyor. Karada devriye gezen ekipler vatandaşların çeşitli sorunlarına da cevap veriyor.  Özellikle sağlık ekibi sahilde dolaşarak tansiyonu düşen vatandaşların tansiyonunu ölçerek gerektiğinde ilk müdahaleyi yapıyor.   KAYBOLAN ÇOCUKLAR AİLELERİNE TESLİM Bu arada çocuk kaybolmaları da timin görev alanı içine giriyor. Oyuna dalan ve bulundukları yerden uzaklaşan çocuklar da Kurtarma ekipleri tarafından bulunarak ailelerine teslim ediliyor. Yetkililer Özellikle dalgalı denizde denize girilmemesi girilmesi durumunda ise daha dikkatli olunmasını istedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra sahilleri için oluşturduğu Kurtarma Timleri hafta sonunda 23 kişiyi kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Kandıra sahillerinde görev yapan Hayat Kurtarma Timi vatandaşların imdadına yetişmeye devam ediyor.  Kurtarma Timi hafta içi ve hafta sonu olmak üzere günün her saatinde vatandaşları boğulma tehlikesine karşı koruyor ve uyarıyor. Timler hafta sonu 27 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı.

 

50 KİŞİLİK EKİP

Büyükşehir Belediyesi´nin Kandıra sahillerindeki boğulma olaylarına karşı kurduğu Hayat Kurtarma Timi bu hafta sonunda da birçok kişiyi boğulmaktan kurtardı. 50 kişilik bir ekiple görev yapan tim, bu hafta içi ve hafta sonu’nda birçok başarılı kurtarma operasyonuna imza attı. Kandıra sahilinde görev yapan kurtarma timi 23 vatandaşı Karadeniz´in sularından aldı.

 

SAĞLIK EKİPLERİ DE HAZIR KITA

Öte yandan Kurtarma Timi´nin görevi sadece hayat kurtarmakla sınırlı kalmıyor. Karada devriye gezen ekipler vatandaşların çeşitli sorunlarına da cevap veriyor.  Özellikle sağlık ekibi sahilde dolaşarak tansiyonu düşen vatandaşların tansiyonunu ölçerek gerektiğinde ilk müdahaleyi yapıyor.

 

KAYBOLAN ÇOCUKLAR AİLELERİNE TESLİM

Bu arada çocuk kaybolmaları da timin görev alanı içine giriyor. Oyuna dalan ve bulundukları yerden uzaklaşan çocuklar da Kurtarma ekipleri tarafından bulunarak ailelerine teslim ediliyor. Yetkililer Özellikle dalgalı denizde denize girilmemesi girilmesi durumunda ise daha dikkatli olunmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.