16 OCAK'A KYÖD'DEN DESTEK !

13.12.2014 - 12:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

16 OCAK'A KYÖD'DEN DESTEK !

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’u ağırlayan KYÖD, 16 Ocak Basın Onur Günü etkinliklerine tam destek vereceklerini söyledi

Kentin en güçlü sivil toplum örgütü olan Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin (KYÖD) Başkanı Turgay Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlüt Soysal’ı ağırladı. Tek gündem maddesinin 16 Ocak Basın Onur günü olduğu toplantıda Yılmaz, bu önemli güne KYÖD’ün de tam destek vereceğini ifade etti.   BUGÜNÜ ÖNEMSİYORUZ 16 Ocak’ın öneminden bahseden Gürol, “Mustafa Kemal Atatürk 16 Ocak 1923’te hayatının ilk ve tek basın toplantısını yaptı. Bu toplantıda ayrıca laik ve çağdaş bir cumhuriyetin kurulacağının mesajını verdi. Bu yüzden biz Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti bugünü çok önemsiyoruz. KYÖD’ün de en az bizler kadar önemsediklerini görmek de bizleri memnun ediyor” dedi.   ÖNEMLİ YAZARLAR Çetin Gürol, 16 Ocak’ın tüm Türkiye’ye duyurulması için Türkiye’nin en önemli gazetecileri ve yazarları ile diyalog kurduklarını söyleyerek, “O yazarlar da 16 Ocak’ta ilimizde olacak. Bunun dışında 64 ilin cemiyet başkanı bu önemli gündeki etkinliklerde yerini alacak. Çok görkemli bir çalışmaya imza atacağız. Kentin en güçlü örgütü KYÖD’ü de yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.   PİŞMANİYE DERGİSİ Turgay Yılmaz ise, bu önemli günle ilgili geçmişte KYÖD’ün de çalışmalar yaptığını kaydederek, “Biz de Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmalarına destek vereceğiz; hatta bu çalışmaların içerisinde olacağız. Çünkü 16 Ocak’la ilgili en çok çalışmayı yapmış kurum KYÖD’dür” dedi. Yılmaz daha sonra, 80 darbesinin ardından ilk defa çıkan Pişmaniye Dergisi’nin ilk sayısını, Basın Müzesi’ne konulması için Gürol’a hediye etti.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’u ağırlayan KYÖD, 16 Ocak Basın Onur Günü etkinliklerine tam destek vereceklerini söyledi

Kentin en güçlü sivil toplum örgütü olan Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin (KYÖD) Başkanı Turgay Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlüt Soysal’ı ağırladı. Tek gündem maddesinin 16 Ocak Basın Onur günü olduğu toplantıda Yılmaz, bu önemli güne KYÖD’ün de tam destek vereceğini ifade etti.

 

BUGÜNÜ ÖNEMSİYORUZ

16 Ocak’ın öneminden bahseden Gürol, “Mustafa Kemal Atatürk 16 Ocak 1923’te hayatının ilk ve tek basın toplantısını yaptı. Bu toplantıda ayrıca laik ve çağdaş bir cumhuriyetin kurulacağının mesajını verdi. Bu yüzden biz Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti bugünü çok önemsiyoruz. KYÖD’ün de en az bizler kadar önemsediklerini görmek de bizleri memnun ediyor” dedi.

 

ÖNEMLİ YAZARLAR

Çetin Gürol, 16 Ocak’ın tüm Türkiye’ye duyurulması için Türkiye’nin en önemli gazetecileri ve yazarları ile diyalog kurduklarını söyleyerek, “O yazarlar da 16 Ocak’ta ilimizde olacak. Bunun dışında 64 ilin cemiyet başkanı bu önemli gündeki etkinliklerde yerini alacak. Çok görkemli bir çalışmaya imza atacağız. Kentin en güçlü örgütü KYÖD’ü de yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

PİŞMANİYE DERGİSİ

Turgay Yılmaz ise, bu önemli günle ilgili geçmişte KYÖD’ün de çalışmalar yaptığını kaydederek, “Biz de Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmalarına destek vereceğiz; hatta bu çalışmaların içerisinde olacağız. Çünkü 16 Ocak’la ilgili en çok çalışmayı yapmış kurum KYÖD’dür” dedi. Yılmaz daha sonra, 80 darbesinin ardından ilk defa çıkan Pişmaniye Dergisi’nin ilk sayısını, Basın Müzesi’ne konulması için Gürol’a hediye etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.