LASTİK İŞ

ZAFER BAYRAMININ 93.YILI KUTLANDI!

Gölcük 30.08.2015 - 11:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ZAFER BAYRAMININ 93.YILI KUTLANDI!

Türk Tarihine altın harflerle yazdıran 30 Ağustos 1922 yılında kazandığımız büyük zaferin 93.yıl dönümü Gölcük Anıtpark’ta yapılan çelenk sunumu programıyla gerçekleştirildi.

GÖLCÜKTE ZAFER BAYRAMI 93. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI 30 Ağustos Zafer Bayramı her yıl olduğu gibi bu yılda Ülke genelinde törenlerle kutlandı. Gölcük'te Anıtpark' ta yapılan Anıta çelenk sunumu ve saygı duruşundan sonra, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde resmi geçit yapılarak, bu Milli duygu tek yürek olarak bir kez daha yaşandı.     1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU Anıtpark' ta gerçekleştirilen Anıta çelenk sunumunda, Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere Anıta çelenk sunup saygı duruşunda bulundular. Akabinde 1 Dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması sonrasında, Anıtpark' ta ki tören tamamlanmış oldu. Törene, Sivil ve Askeri Erkan, Gaziler, Siyasi Parti Temsilcileri  ve Vatandaşlar katıldı.   TÖREN ARACIYLA HALKI SELAMLADILAR Daha sonra Tüm Protokol Kaymakamlık makamında yapılan Bayramlaşma sonrasında, Mareşal Fevzi Çakmak üzerinde kurulan Platformdaki yerlerini alarak Resmi geçit'e geçildi. Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tören aracıyla bir geçiş yaparak Halkı ve Protokolü selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu olsun dileklerini ifade ettiler. Geçit Töreni ardından program sona erdi. 
Türk Tarihine altın harflerle yazdıran 30 Ağustos 1922 yılında kazandığımız büyük zaferin 93.yıl dönümü Gölcük Anıtpark’ta yapılan çelenk sunumu programıyla gerçekleştirildi.

GÖLCÜKTE ZAFER BAYRAMI 93. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı her yıl olduğu gibi bu yılda Ülke genelinde törenlerle kutlandı. Gölcük'te Anıtpark' ta yapılan Anıta çelenk sunumu ve saygı duruşundan sonra, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde resmi geçit yapılarak, bu Milli duygu tek yürek olarak bir kez daha yaşandı.

 

 

1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU

Anıtpark' ta gerçekleştirilen Anıta çelenk sunumunda, Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere Anıta çelenk sunup saygı duruşunda bulundular. Akabinde 1 Dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması sonrasında, Anıtpark' ta ki tören tamamlanmış oldu. Törene, Sivil ve Askeri Erkan, Gaziler, Siyasi Parti Temsilcileri  ve Vatandaşlar katıldı.

 

TÖREN ARACIYLA HALKI SELAMLADILAR

Daha sonra Tüm Protokol Kaymakamlık makamında yapılan Bayramlaşma sonrasında, Mareşal Fevzi Çakmak üzerinde kurulan Platformdaki yerlerini alarak Resmi geçit'e geçildi. Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tören aracıyla bir geçiş yaparak Halkı ve Protokolü selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu olsun dileklerini ifade ettiler. Geçit Töreni ardından program sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.