LASTİK İŞ

ZABITA HAFTASI KUTLU OLSUN

Gündem 04.09.2020 - 13:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ZABITA HAFTASI KUTLU OLSUN

Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım sezer Zabıta teşkilatının 194. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 194.yılı nedeniyle, Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri ile bir araya geldi. Başkan Sezer, Korana virüs ile mücadelede ilk günden bugüne sürdürdükleri denetim ve hizmetler ile sürdürülen çalışmalarında değerlendirildiği bir de toplantı yaptı. BAŞKAN SEZER ZABITALARI TEBRİK ETTİ Huzur ve güveni tahsis etmekle Zabıtaların çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Sezer yaptığı konuşmada: “Koronavirüs ile mücadelede ilk günden bugüne sürdürdükleri denetim ve hizmetlerle fedakârca çalışan Zabıta Teşkilatımız ile hem kuruluşlarının 194.yılını kutlamak, hem de çalışmalarımızı değerlendirmek amacıyla bir araya geldik. 7/24 hemşehrilerimize hizmet veren zabıtalarımızın haftasını kutlar, sürdürdükleri çalışmalar için teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.
Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım sezer Zabıta teşkilatının 194. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 194.yılı nedeniyle, Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri ile bir araya geldi. Başkan Sezer, Korana virüs ile mücadelede ilk günden bugüne sürdürdükleri denetim ve hizmetler ile sürdürülen çalışmalarında değerlendirildiği bir de toplantı yaptı.

BAŞKAN SEZER ZABITALARI TEBRİK ETTİ

Huzur ve güveni tahsis etmekle Zabıtaların çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Sezer yaptığı konuşmada: “Koronavirüs ile mücadelede ilk günden bugüne sürdürdükleri denetim ve hizmetlerle fedakârca çalışan Zabıta Teşkilatımız ile hem kuruluşlarının 194.yılını kutlamak, hem de çalışmalarımızı değerlendirmek amacıyla bir araya geldik. 7/24 hemşehrilerimize hizmet veren zabıtalarımızın haftasını kutlar, sürdürdükleri çalışmalar için teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.