LASTİK İŞ

ZABITA DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR...

Gündem 16.08.2017 - 11:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZABITA DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR...

Dünyada kuvvetle muhtemel Türk insanı kadar duygusal ve yufka yürekli bir millet yoktur. Biz Türk insanı, birinin acısını, üzüntüsünü, sevincini birlikte paylaşır ve yaşarız. Ama maalesef bizim bu huyumuzu bazıları kötü emelleri için kullanıyor. Kim mi bunlar, tabiiki duygu sömürüsü yaparak, emek harcamadan para kazanmak isteyen dilenciler. Maalesef bu duygu sömürüsü yapan dilenciler, Türk insanının yardımseverliğnden faydalanmak üzere, adeta ilçemizi mesken seçtiler. Bugün ilçemizin her yerinde, her camisinin önünde mutlaka elinde bir çocuk olan, yada yalandan ayağı eli sakat görünümlü bir dilenciye rastlarsınız.  Ama iyi ki, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri var. Her yere yetişemeseler bile, en azından şehir merkezinde, duygu sömürüsü yaparakj, vatandaşlardan yardım adı altında dilenen bu dilencilere göz açtırmıyor.  Ama gel gelelim, bu dilencilerei topla topla bitmiyor. Sanki mantar gibi türüyorlar. Bir tane yakalın 3 tane geliyor, 2 tane yakalıyon yerine 5 kişi birden geliyor. Bizimde Mantar Pano ekibi olarak, vatandaşlardan isteğimiz bu duygu sömürüsü yapan sahtekar dilencilere para vermeyin diyoruz. Vermeyin ki, bir daha gelmesinler. Lütfen bunu özellikle rica ediyoruz. Köşe başlarında, ışıklarda şoförlerden para isteyen Suriyelileri ayrıca bu kategoriye katmadık. Onlar başka bir sıkıntı zaten...  

Dünyada kuvvetle muhtemel Türk insanı kadar duygusal ve yufka yürekli bir millet yoktur. Biz Türk insanı, birinin acısını, üzüntüsünü, sevincini birlikte paylaşır ve yaşarız. Ama maalesef bizim bu huyumuzu bazıları kötü emelleri için kullanıyor. Kim mi bunlar, tabiiki duygu sömürüsü yaparak, emek harcamadan para kazanmak isteyen dilenciler. Maalesef bu duygu sömürüsü yapan dilenciler, Türk insanının yardımseverliğnden faydalanmak üzere, adeta ilçemizi mesken seçtiler. Bugün ilçemizin her yerinde, her camisinin önünde mutlaka elinde bir çocuk olan, yada yalandan ayağı eli sakat görünümlü bir dilenciye rastlarsınız.  Ama iyi ki, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri var. Her yere yetişemeseler bile, en azından şehir merkezinde, duygu sömürüsü yaparakj, vatandaşlardan yardım adı altında dilenen bu dilencilere göz açtırmıyor. 
Ama gel gelelim, bu dilencilerei topla topla bitmiyor. Sanki mantar gibi türüyorlar. Bir tane yakalın 3 tane geliyor, 2 tane yakalıyon yerine 5 kişi birden geliyor. Bizimde Mantar Pano ekibi olarak, vatandaşlardan isteğimiz bu duygu sömürüsü yapan sahtekar dilencilere para vermeyin diyoruz. Vermeyin ki, bir daha gelmesinler. Lütfen bunu özellikle rica ediyoruz. Köşe başlarında, ışıklarda şoförlerden para isteyen Suriyelileri ayrıca bu kategoriye katmadık. Onlar başka bir sıkıntı zaten...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.