LASTİK İŞ
ismail

YÜZBAŞILAR DA YANGIN PANİĞİ !

Değirmendere 07.04.2020 - 21:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YÜZBAŞILAR DA YANGIN PANİĞİ !

Yüzbaşılar 3012 sokak da meydana gelen olayda mutfak fanından çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Mutfakta bulunan ocak havalandırma fanının alev alması nedeniyle çıktığı belirtilen yangın itfaiyenin de müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Ev sahipleri H. K ve eşi S.K 'nın yangına kendilerinin  müdahale etmek istemeleri nedeni ile ellerinde yanıklar oluştuğu yaralıların 112 tarafında yapılan müdahalenin ardıandan hastneye sevk edildikleri belirtildi.      
Yüzbaşılar 3012 sokak da meydana gelen olayda mutfak fanından çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Mutfakta bulunan ocak havalandırma fanının alev alması nedeniyle çıktığı belirtilen yangın itfaiyenin de müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Ev sahipleri H. K ve eşi S.K 'nın yangına kendilerinin  müdahale etmek istemeleri nedeni ile ellerinde yanıklar oluştuğu yaralıların 112 tarafında yapılan müdahalenin ardıandan hastneye sevk edildikleri belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.