LASTİK İŞ

Yusuf İhsaniyespor'da..

Spor 31.07.2013 - 04:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Yusuf İhsaniyespor'da..

Kocaeli amatör futbolun başarılı futbolcusu Yusuf için devreye giren İhsaniyespor yönetimi aradaki bütün pürüzleri ortadan kaldırdı. Geçen sezon Çenesuyu A.Ş. Amatör Süper Lig`de Kavaklıspor`un formasını giyen ve ara transferde Çamçukurspor`a transfer olan Yusuf, yeni sezon için İhsaniyespor yönetimiyle görüşüyordu. Yapılan görüşmelerde bazı konularda ilerleme sağlanmadığı için transfer askıyı alınmıştı. Yusuf ile İhsaniyespor yönetimi yeniden bir araya geldi. Yapılan son görüşmeler sonucunda aradaki pürüzler giderildi ve Yusuf İhsaniyespor`un teklifine evet dedi. 

Kocaeli amatör futbolun başarılı futbolcusu Yusuf için devreye giren İhsaniyespor yönetimi aradaki bütün pürüzleri ortadan kaldırdı.

Geçen sezon Çenesuyu A.Ş. Amatör Süper Lig`de Kavaklıspor`un formasını giyen ve ara transferde Çamçukurspor`a transfer olan Yusuf, yeni sezon için İhsaniyespor yönetimiyle görüşüyordu. Yapılan görüşmelerde bazı konularda ilerleme sağlanmadığı için transfer askıyı alınmıştı. Yusuf ile İhsaniyespor yönetimi yeniden bir araya geldi. Yapılan son görüşmeler sonucunda aradaki pürüzler giderildi ve Yusuf İhsaniyespor`un teklifine evet dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.