LASTİK İŞ

YUNUSLAR DEVRİYEYE BAŞLADI !

13.05.2015 - 14:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YUNUSLAR DEVRİYEYE BAŞLADI !

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne hediye edilen 4 yunus aracı devriyeye başladı.

Özellikle Kavaklı ve Değirmendere sahilinde yaz boyunca hizmet vermesi amaçlanan  yunus aracı devriyeye başladı. Kaçakçılıkta, asayişte veya trafikte bilgi konusunda vatandaşları bilgilendirecek konularda  eğitim alan ekipler vatandaşa her konuda yardımcı olacak. SOKAKLAR DAHA HUZURLU Kocaeli İl Emniyeti Müdürlüğünden, İlçe Emniyet Müdürlüğüne hediye edilen  4 Yunus polis sahil kısmında hizmete başladılar. Gerektiğinde her olaya müdahale edebilecekler. Kent huzur ve asayişine katkı sağlayacaklar. İlk etapta Kavaklı ve Değirmendere ve ihtiyaç duyulduğunda ilçe merkezinde hizmet verecekler.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne hediye edilen 4 yunus aracı devriyeye başladı.
Özellikle Kavaklı ve Değirmendere sahilinde yaz boyunca hizmet vermesi amaçlanan  yunus aracı devriyeye başladı. Kaçakçılıkta, asayişte veya trafikte bilgi konusunda vatandaşları bilgilendirecek konularda  eğitim alan ekipler vatandaşa her konuda yardımcı olacak.
SOKAKLAR DAHA HUZURLU
Kocaeli İl Emniyeti Müdürlüğünden, İlçe Emniyet Müdürlüğüne hediye edilen  4 Yunus polis sahil kısmında hizmete başladılar. Gerektiğinde her olaya müdahale edebilecekler. Kent huzur ve asayişine katkı sağlayacaklar. İlk etapta Kavaklı ve Değirmendere ve ihtiyaç duyulduğunda ilçe merkezinde hizmet verecekler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.