LASTİK İŞ

YİNE SUDAN ZEHİRLENDİLER

Sağlık 29.08.2015 - 10:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YİNE SUDAN ZEHİRLENDİLER

Kandıra Bağırganlı köyünde bir haftadır mide bulantısı, kusma ve isal şikayetiyle onlarca vatandaş hastanelik oldu.

Bağırganlı köy muhtarı Hüseyin Yılmaz olayı şöyle anlattı:  “Köyümüzde bir haftadır mide bulantısı, kusma ve isal şikayetiyle yaklaşık 40 kişi hastaneye gitti. Köyümüzde çok sayıda kişinin aynı zaman diliminde mide bulantısı, kusma ve isal şikayetleriyle hastanelere gitmesi halkı korktu. Çocuklarda daha çok görülen bu tür şikayetler halkı daha çok korkutmaya başlattı. Çevre köylerde de bu tür şikayetlerin olduğu söyleniyor. Geçen yılda köyümüzde buna benzer bir olay yaşandı. İçme suyuna, yağmur suyunun karışmasıyla olduğunu iddia edildi. O zamanlar da su analizleri yapıldı. Sonuçlarının nasıl çıktığını inanın bilmiyorum” dedi.  Köy muhtarı Yılmaz bu şikayetlerin artması üzerine Kandıra İlçe Grup Başkanlığı’na suların analizini talep etti. Kandıra İlçe Sağlık Grup Başkanı Ali Uğur Kaynakçı ve ekibi köyümüzde ki eski yayla kaynak suyu ve çeşme sularında numuneler alarak analize gönderdi.Önümüzde ki günlerde analiz sonuçlarının geleceğini Sağlık Grup Başkanımız  bizlere bildirdi.Bir an da 30-40 kişinin aynı şikayetlerle hastaneye gitmesi köy halkı ve yetkilileri tedirgin etti.Şimdi tüm gözler gelecek su analizlerinin sonucunda.
Kandıra Bağırganlı köyünde bir haftadır mide bulantısı, kusma ve isal şikayetiyle onlarca vatandaş hastanelik oldu.

Bağırganlı köy muhtarı Hüseyin Yılmaz olayı şöyle anlattı:  “Köyümüzde bir haftadır mide bulantısı, kusma ve isal şikayetiyle yaklaşık 40 kişi hastaneye gitti.

Köyümüzde çok sayıda kişinin aynı zaman diliminde mide bulantısı, kusma ve isal şikayetleriyle hastanelere gitmesi halkı korktu. Çocuklarda daha çok görülen bu tür şikayetler halkı daha çok korkutmaya başlattı. Çevre köylerde de bu tür şikayetlerin olduğu söyleniyor. Geçen yılda köyümüzde buna benzer bir olay yaşandı. İçme suyuna, yağmur suyunun karışmasıyla olduğunu iddia edildi. O zamanlar da su analizleri yapıldı. Sonuçlarının nasıl çıktığını inanın bilmiyorum” dedi. 

Köy muhtarı Yılmaz bu şikayetlerin artması üzerine Kandıra İlçe Grup Başkanlığı’na suların analizini talep etti. Kandıra İlçe Sağlık Grup Başkanı Ali Uğur Kaynakçı ve ekibi köyümüzde ki eski yayla kaynak suyu ve çeşme sularında numuneler alarak analize gönderdi.Önümüzde ki günlerde analiz sonuçlarının geleceğini Sağlık Grup Başkanımız  bizlere bildirdi.Bir an da 30-40 kişinin aynı şikayetlerle hastaneye gitmesi köy halkı ve yetkilileri tedirgin etti.Şimdi tüm gözler gelecek su analizlerinin sonucunda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.