YENİ RESSAMLAR YETİŞİYOR

19.03.2017 - 08:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YENİ RESSAMLAR YETİŞİYOR

Gölcük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile açılan kurslar bünyesinde açılan yağlı boya resim kursları büyük ilgi görüyor.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde beş yılı aşkın bir süredir resim derslerine İstanbullu ressam Banu Devrim giriyor. Bu sene de yoğun talep gören bu kurslarda 40 kursiyer resim eğitimi alıyor. Kursiyerler burada resim hakkında bütün teknik eğitimleri alıyor ve yağlı boya resimler çalışıyorlar.   Ressam Devrim, Kurs merkezimizde haftanın dört günü, günde 8 saat resim dersi veriyorum. Bütün teknik bilgileri vermenin yanında biraz da sanat tarihi veriyorum. Çünkü amacım sadece resim yaptırmak değil, biraz da sanatı tanıtmak. Sınıflar 20 kişilik ve atölyemiz dersler için uygun.   Kursiyerlerim her meslek grubundan, genellikle emekli insanlar. Zamanlarını sanata adamış olmaları son derece gurur verici. Önceki günlerde Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çok önemli bir şeyi hazırladık. 23 öğrencim ile 2 ay gibi bir sürede resimler yapıldı. Amacımız kadın emeğine farkındalık kazandırmaktı. Bu konuda tüm Gölcük protokolü bize destek oldu. Dört gün süren sergi inanılmaz ziyaretçi akınına uğradı. Hatta bitmesine üzülenler oldu. Bunları izlemek bana, doğru yolda olduğumu gösterdi. Bu anlamda çok mutluyum” diyerek sözlerini tamamladı.
Gölcük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile açılan kurslar bünyesinde açılan yağlı boya resim kursları büyük ilgi görüyor.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde beş yılı aşkın bir süredir resim derslerine İstanbullu ressam Banu Devrim giriyor. Bu sene de yoğun talep gören bu kurslarda 40 kursiyer resim eğitimi alıyor. Kursiyerler burada resim hakkında bütün teknik eğitimleri alıyor ve yağlı boya resimler çalışıyorlar.

 

Ressam Devrim, Kurs merkezimizde haftanın dört günü, günde 8 saat resim dersi veriyorum. Bütün teknik bilgileri vermenin yanında biraz da sanat tarihi veriyorum. Çünkü amacım sadece resim yaptırmak değil, biraz da sanatı tanıtmak. Sınıflar 20 kişilik ve atölyemiz dersler için uygun.

 

Kursiyerlerim her meslek grubundan, genellikle emekli insanlar. Zamanlarını sanata adamış olmaları son derece gurur verici. Önceki günlerde Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çok önemli bir şeyi hazırladık. 23 öğrencim ile 2 ay gibi bir sürede resimler yapıldı. Amacımız kadın emeğine farkındalık kazandırmaktı. Bu konuda tüm Gölcük protokolü bize destek oldu. Dört gün süren sergi inanılmaz ziyaretçi akınına uğradı. Hatta bitmesine üzülenler oldu. Bunları izlemek bana, doğru yolda olduğumu gösterdi. Bu anlamda çok mutluyum” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.