LASTİK İŞ

YAZICI ''SİZLERİ KUTLUYORUM''

01.12.2016 - 16:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAZICI ''SİZLERİ KUTLUYORUM''

Gazetemizin Yazarı Sami Cansu ve Emine Akboyun Kaymakam Adem Yazıcı’yı tayini öncesi ziyaret ederek Sami Cansu’nun sosyal medya üzerinden başlattığı yardım kampanyasıyla ilgili olarak görüştük. Kaymakam Yazıcı “Bu tür yardımların ilçemizde yapılması bizleri sevindiriyor. Devlet olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Elimizi uzatıyoruz. Sizler böylesine anlamlı bir kampanya başlattığınız için teşekkür ederim”dedi.

Gazetemizin Yazarı Sami Cansu ve Emine Akboyun Kaymakam Adem Yazıcı’yı tayini öncesi ziyaret ederek  Sami Cansu’nun sosyal medya üzerinden başlattığı yardım kampanyasıyla ilgili olarak görüştük. Kaymakam Yazıcı “Bu tür yardımların ilçemizde yapılması bizleri sevindiriyor. Devlet olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Elimizi uzatıyoruz. Sizler böylesine anlamlı bir kampanya başlattığınız için teşekkür ederim”dedi.  AMAÇ İHTİYAÇLARI GİDERMEK Başlatılan kampanya hakkında Kaymakam’a bilgi veren Kocaman Yürekli Değirmenderem gurubu yöneticisi Sami Cansu “Gurubun amacı kullanmadığınız eşyaları ihtiyaç sahibine ulaştırmaya aracılık etmektir. Amaçlanan işleyiş, elinizde fazla olan ihtiyaç sahibi insanlara vermeyi düşündüğünüz eşyaları (giyim olur başka eşya olur) gurupta yazmanız ve çevresinde ihtiyacı olan insanlara bizi yönlendirecek insanlara ya da ihtiyacı olana ulaşmaktır. Grup üyesi gönüllü kardeşlerimiz ve Yalı Mahallesi Muhtarımız Nuran Zaim'de bu çalışmaya katılarak bizlere destek oldu. Kendisine bildirilen ihtiyaç sahiplerine ulaşarak büyük bir iş yapıyor. Muhtarımızın da bu amaçla yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Ancak Kocaeli dışında da yardım etmek isteyenler var nakit para olarak. Bu konuda yanlış yapmamak adına sizinle paylaşmak istedik”dedi. SİZLERİ KUTLUYORUM Kocaman Yürekli Değirmenderem gurubu yöneticisi Sami Cansu’nun başlattığı yardım kampanyasıyla ilgili görüştüğümüz Kaymakam Adem Yazıcı “Bu tür yardımların ilçemizde yapılması bizleri sevindiriyor. Devlet olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Elimizi uzatıyoruz. Sizler böylesine anlamlı bir kampanya başlattığınız için teşekkür ederim. Ancak Dernek olmadığınız için para yardımı toplayamazsınız. Bu konuda Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfımıza vatandaşlarımız bağış yapabilirler. Ulaşamadığınız ihtiyaç sahipleri için vakıftan yardım alabilirsiniz. Aynı zamanda ihtiyacı olan ancak elinizde olmayanlar içinde sizlere de vakıf yardımcı olur” dedi.
Gazetemizin Yazarı Sami Cansu ve Emine Akboyun Kaymakam Adem Yazıcı’yı tayini öncesi ziyaret ederek Sami Cansu’nun sosyal medya üzerinden başlattığı yardım kampanyasıyla ilgili olarak görüştük. Kaymakam Yazıcı “Bu tür yardımların ilçemizde yapılması bizleri sevindiriyor. Devlet olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Elimizi uzatıyoruz. Sizler böylesine anlamlı bir kampanya başlattığınız için teşekkür ederim”dedi.

Gazetemizin Yazarı Sami Cansu ve Emine Akboyun Kaymakam Adem Yazıcı’yı tayini öncesi ziyaret ederek  Sami Cansu’nun sosyal medya üzerinden başlattığı yardım kampanyasıyla ilgili olarak görüştük. Kaymakam Yazıcı “Bu tür yardımların ilçemizde yapılması bizleri sevindiriyor. Devlet olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Elimizi uzatıyoruz. Sizler böylesine anlamlı bir kampanya başlattığınız için teşekkür ederim”dedi. 

AMAÇ İHTİYAÇLARI GİDERMEK
Başlatılan kampanya hakkında Kaymakam’a bilgi veren Kocaman Yürekli Değirmenderem gurubu yöneticisi Sami Cansu “Gurubun amacı kullanmadığınız eşyaları ihtiyaç sahibine ulaştırmaya aracılık etmektir. Amaçlanan işleyiş, elinizde fazla olan ihtiyaç sahibi insanlara vermeyi düşündüğünüz eşyaları (giyim olur başka eşya olur) gurupta yazmanız ve çevresinde ihtiyacı olan insanlara bizi yönlendirecek insanlara ya da ihtiyacı olana ulaşmaktır.

Grup üyesi gönüllü kardeşlerimiz ve Yalı Mahallesi Muhtarımız Nuran Zaim'de bu çalışmaya katılarak bizlere destek oldu. Kendisine bildirilen ihtiyaç sahiplerine ulaşarak büyük bir iş yapıyor. Muhtarımızın da bu amaçla yaptığı çalışmalar takdire şayandır.

Ancak Kocaeli dışında da yardım etmek isteyenler var nakit para olarak. Bu konuda yanlış yapmamak adına sizinle paylaşmak istedik”dedi.

SİZLERİ KUTLUYORUM
Kocaman Yürekli Değirmenderem gurubu yöneticisi Sami Cansu’nun başlattığı yardım kampanyasıyla ilgili görüştüğümüz Kaymakam Adem Yazıcı “Bu tür yardımların ilçemizde yapılması bizleri sevindiriyor. Devlet olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Elimizi uzatıyoruz. Sizler böylesine anlamlı bir kampanya başlattığınız için teşekkür ederim. Ancak Dernek olmadığınız için para yardımı toplayamazsınız. Bu konuda Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfımıza vatandaşlarımız bağış yapabilirler. Ulaşamadığınız ihtiyaç sahipleri için vakıftan yardım alabilirsiniz. Aynı zamanda ihtiyacı olan ancak elinizde olmayanlar içinde sizlere de vakıf yardımcı olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.