LASTİK İŞ
ismail

YAZICI ''İLÇEMİZ KALİTELİ OKULLARLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR''

Eğitim 23.11.2015 - 16:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAZICI ''İLÇEMİZ KALİTELİ OKULLARLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR''

Kaymakam Adem Yazıcı 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Kaymakam Yazıcı, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım tarihi, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır“ dedi.

Kaymakam Yazıcı, Ülkelerin en önemli gücünü  bilgili ve nitelikli insan gücü oluşturmaktadır.Bilgiye sahip olma, onu kullanma ve paylaşma düzeyi toplumların gelişmişliğiyle doğru orantılıdır. Bu nedenle eğitime destek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur ve olacaktır. Burada  öğretmenlerimiz  eğitimin en önemli unsurudur. Bir toplum eğitimcisine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk; “ Öğretmenler;  Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini  sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…” diyerek medeniyetler  yarışında en önemli gücün öğretmenler olduğuna işaret etmiştir.  İlçemiz  özelinde eğitimin geldiği pozisyona  bu önemli  günde değinmeden geçemeyeceğim. Özellikle  son 5 yılda aldığımız eğitim  yatırımları sayesinde fiziki açıdan oldukça iyi konuma  gelmiş bulunuyoruz. 2016 yılında  devreye girecek olan  yeni ve nitelikli  okullarımızla birlikte Gölcük'ümüz  gerçekten  göz kamaştırmakta, Devletimizin imkanları ile beraber  yerel kapasitenin  Belediyemizin de devreye girmesiyle  çok büyük  kazanımlar elde etmiştir. Biz yöneticilere  ve öğretmenlerimize  düşen görev  bu güzel yapılarda  kaliteli, eğitimin  verilmesi  ve yarınlarımıza kaliteli bireylerin  yetiştirilmesi için var gücümüzle çalışmaktır. TEOG ve YGS-LYS  sınavlarında  son yıllarda gösterilen  başarılarımızda bunun  bir göstergesidir.     Ülkemizin teminatı olan gençlerimizi    gelişen dünyada;  nitelikli, donanımlı, zamanın   gereklerini ölçebilen, adalet duygusu gelişmiş,milli ve manevi  değerlerine bağlı, yeniliklere açık, demokrat , sorgulayan ve  sosyal becerileri gelişmiş   bireyler haline getirme görevini  yerine getiren kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü  kutluyor, Başta  Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi  rahmet  ve şükranla anıyorum.
Kaymakam Adem Yazıcı 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Kaymakam Yazıcı, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım tarihi, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır“ dedi.

Kaymakam Yazıcı, Ülkelerin en önemli gücünü  bilgili ve nitelikli insan gücü oluşturmaktadır.Bilgiye sahip olma, onu kullanma ve paylaşma düzeyi toplumların gelişmişliğiyle doğru orantılıdır. Bu nedenle eğitime destek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur ve olacaktır.

Burada  öğretmenlerimiz  eğitimin en önemli unsurudur. Bir toplum eğitimcisine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk; “ Öğretmenler;  Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini  sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…” diyerek medeniyetler  yarışında en önemli gücün öğretmenler olduğuna işaret etmiştir. 

İlçemiz  özelinde eğitimin geldiği pozisyona  bu önemli  günde değinmeden geçemeyeceğim. Özellikle  son 5 yılda aldığımız eğitim  yatırımları sayesinde fiziki açıdan oldukça iyi konuma  gelmiş bulunuyoruz. 2016 yılında  devreye girecek olan  yeni ve nitelikli  okullarımızla birlikte Gölcük'ümüz  gerçekten  göz kamaştırmakta, Devletimizin imkanları ile beraber  yerel kapasitenin  Belediyemizin de devreye girmesiyle  çok büyük  kazanımlar elde etmiştir. Biz yöneticilere  ve öğretmenlerimize  düşen görev  bu güzel yapılarda  kaliteli, eğitimin  verilmesi  ve yarınlarımıza kaliteli bireylerin  yetiştirilmesi için var gücümüzle çalışmaktır. TEOG ve YGS-LYS  sınavlarında  son yıllarda gösterilen  başarılarımızda bunun  bir göstergesidir.    
Ülkemizin teminatı olan gençlerimizi    gelişen dünyada;  nitelikli, donanımlı, zamanın   gereklerini ölçebilen, adalet duygusu gelişmiş,milli ve manevi  değerlerine bağlı, yeniliklere açık, demokrat , sorgulayan ve  sosyal becerileri gelişmiş   bireyler haline getirme görevini  yerine getiren kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü  kutluyor, Başta  Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi  rahmet  ve şükranla anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.