LASTİK İŞ

YAZICI GİDİYOR,ALTINTAŞ GELİYOR

Gölcük 01.12.2016 - 04:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAZICI GİDİYOR,ALTINTAŞ GELİYOR

Gölcük de 6,5 yıldır görev yapan Kaymakam Adem Yazıcı, Sakarya Arifiye Kaymakamlığına atandı.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.İlçemizde 6,5 yıldır başarı ile görev yapan Kaymakam Adem YAzıcı, Sakarya Arifiye kaymakamlığına atandı. Kaymakam YAzıcı'nın yerine ise Bursa Vali Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Altıntaş'ın Gölcük Kaymakamlığına ataması gerçekleşti Gölcük'de 2010 yılında göreve başlayan Kaymakam Adem Yazıc 7 yıla yakın bir süredir ilçemizde başarı ile görev yaptı. 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi gecesi , darbeci Tuğamiral Hayrettin İmren'in tehditlerine boyun eğmeyen ve olayların başlamasının ilk dakikalarından itibaren donanma önüne giderek süreci başarı ile yürüten Kaymakam Adem YAzıcı, hem personeli hem de diğer yöneticilerle sergilediği uyumlu çalışması ile Gölcük'e adını yazdıran isimlerden oldu.  Kaymakam Adem YAzıcı'ya yeni görev yeri Arifiye de başarılar diliyoruz. 
Gölcük de 6,5 yıldır görev yapan Kaymakam Adem Yazıcı, Sakarya Arifiye Kaymakamlığına atandı.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.İlçemizde 6,5 yıldır başarı ile görev yapan Kaymakam Adem YAzıcı, Sakarya Arifiye kaymakamlığına atandı. Kaymakam YAzıcı'nın yerine ise Bursa Vali Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Altıntaş'ın Gölcük Kaymakamlığına ataması gerçekleşti

Gölcük'de 2010 yılında göreve başlayan Kaymakam Adem Yazıc 7 yıla yakın bir süredir ilçemizde başarı ile görev yaptı. 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi gecesi , darbeci Tuğamiral Hayrettin İmren'in tehditlerine boyun eğmeyen ve olayların başlamasının ilk dakikalarından itibaren donanma önüne giderek süreci başarı ile yürüten Kaymakam Adem YAzıcı, hem personeli hem de diğer yöneticilerle sergilediği uyumlu çalışması ile Gölcük'e adını yazdıran isimlerden oldu. 

Kaymakam Adem YAzıcı'ya yeni görev yeri Arifiye de başarılar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.