LASTİK İŞ
ismail

YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR!

Spor 29.08.2015 - 16:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR!

Sokak Basketbol Turnuvası start aldı .Turnuvada 71 Takım Mücadele edecek.

Gölcük Belediyesi tarafından tertip edilen Nurullah Serpen Sokak Basketbol Turnuvası Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Uğur Mumcu Parkı karşısındaki Gölcük Belediyesi Spor tesislerinde start aldı. Turnuva Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş potaya yaptığı  atışla maçlar başlamış oldu.   Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş Yaz dönemi içerisinde yoğun bir tempoda gerçekleştirilen spor etkinlikleri ile Bölge halkının keyifle izlediğini Turnuvalara katılan yarışmacılarında eğlendiklerini görmekten mutlu olduklarını belirtti. ayrıca Başka Ellibeşr tüm takımlara başarılar diledi.   Turnuva  Minikler, Küçükler, Yıldızlar , Gençler  ve Büyükler  olmak üzere 5 ayrı kategoride yapılacak. Bu yılki Turnuvaya 71 takım katılıyor. Turnuvaya Sporcular kadar Spor severlerinde yoğun ilgi göstermesi memnuniyetle karşılandı. Komite Turnuvada maçların katılım sayısına göre eleme ve Lig usulü gurup sistemine göre oynanacağını, Federasyondan izinli ve resmi hakemler tarafından yönetileceğini belirtti.
Sokak Basketbol Turnuvası start aldı .Turnuvada 71 Takım Mücadele edecek.

Gölcük Belediyesi tarafından tertip edilen Nurullah Serpen Sokak Basketbol Turnuvası Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Uğur Mumcu Parkı karşısındaki Gölcük Belediyesi Spor tesislerinde start aldı. Turnuva Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş potaya yaptığı  atışla maçlar başlamış oldu.

 

Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş Yaz dönemi içerisinde yoğun bir tempoda gerçekleştirilen spor etkinlikleri ile Bölge halkının keyifle izlediğini Turnuvalara katılan yarışmacılarında eğlendiklerini görmekten mutlu olduklarını belirtti. ayrıca Başka Ellibeşr tüm takımlara başarılar diledi.

 

Turnuva  Minikler, Küçükler, Yıldızlar , Gençler  ve Büyükler  olmak üzere 5 ayrı kategoride yapılacak. Bu yılki Turnuvaya 71 takım katılıyor. Turnuvaya Sporcular kadar Spor severlerinde yoğun ilgi göstermesi memnuniyetle karşılandı.

Komite Turnuvada maçların katılım sayısına göre eleme ve Lig usulü gurup sistemine göre oynanacağını, Federasyondan izinli ve resmi hakemler tarafından yönetileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.