LASTİK İŞ

YAVUZ ZIRHLISI PERVANESİ İLE GELEN ÖNEMLİ BAŞARI

Gündem 02.06.2020 - 16:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAVUZ ZIRHLISI PERVANESİ İLE GELEN ÖNEMLİ BAŞARI

Gölcük Beleidye Başkanı ALi Yıldırım Sezer "Kocaeli Üniversitesi ve Gölcük Belediyesi iş birliğiyle yürütülen Vizyon 2023 Projeleri arasında yer alan Gölcük Şehir Müzesi Projesi’nde görev alan Doç.Dr. Neşe Çakıcı Alp yönetimindeki Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ekibi tarafından, Yavuz Zırhlısı’nın pervanesinden esinlenerek tasarlanan kısa film, Bridges Maths Arts Konferansı Kısa Film Festivali’nde 10 filmlik listeye seçilirken, sempozyum sırasında gösterim hakkı kazanmıştır. İlçemizin tanıtımına da katkı sağlayacak bu başarısından dolayı Doç.Dr. Neşe Çakıcı Alp başta olmak üzere, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum"dedi.  Filme aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir. ➡️ https://vimeo.com/409318105  

Gölcük Beleidye Başkanı ALi Yıldırım Sezer "Kocaeli Üniversitesi ve Gölcük Belediyesi iş birliğiyle yürütülen Vizyon 2023 Projeleri arasında yer alan Gölcük Şehir Müzesi Projesi’nde görev alan Doç.Dr. Neşe Çakıcı Alp yönetimindeki Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ekibi tarafından, Yavuz Zırhlısı’nın pervanesinden esinlenerek tasarlanan kısa film, Bridges Maths Arts Konferansı Kısa Film Festivali’nde 10 filmlik listeye seçilirken, sempozyum sırasında gösterim hakkı kazanmıştır. İlçemizin tanıtımına da katkı sağlayacak bu başarısından dolayı Doç.Dr. Neşe Çakıcı Alp başta olmak üzere, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum"dedi. 

Filme aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir.
➡️ https://vimeo.com/409318105

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.