LASTİK İŞ
ismail

YAPILANDIRMANIZ İPTAL OLABİLİR

Ekonomi 25.02.2021 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

YAPILANDIRMANIZ İPTAL OLABİLİR

Kamuya olan borçların yapılandırmasında dikkat edilmesi gereken kurallara uymayan vatandaşların yapılandırma başvuruları iptal edilecek.

Vergi, trafik cezası, Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) olan öğrenim kredisi borçları gibi vergi dairelerine ödenmesi gereken borçların ilk taksitini ödeme süresi 1 Mart’ta sona erecek. Bu borçların ikinci taksiti ise nisan ayında yapılacak. 1 YILDA 2'DEN FAZLA TAKSİT AKSATILMAYACAK Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim borçlarını yapılandırmış olanlar, ilk taksiti mart, ikinci taksiti ise mayıs ayında ödeyecekler. İlk iki taksit hariç olmak üzere, yapılandırılan borçlar için bir yılda ikiden fazla taksitin de aksatılmaması gerekiyor. GSS PRİM BORÇLARINDA FIRSAT KAÇMADI Öğrenimini tamamladığı halde herhangi bir işe girmemiş olanlar ile sigortalı bir işte çalışmayanlara çıkartılmış olan genel sağlık sigortası (GSS) prim borçları için tanınan ödeme kolaylığı süreci ise devam ediyor.
Kamuya olan borçların yapılandırmasında dikkat edilmesi gereken kurallara uymayan vatandaşların yapılandırma başvuruları iptal edilecek.

Vergi, trafik cezası, Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) olan öğrenim kredisi borçları gibi vergi dairelerine ödenmesi gereken borçların ilk taksitini ödeme süresi 1 Mart’ta sona erecek. Bu borçların ikinci taksiti ise nisan ayında yapılacak.

1 YILDA 2'DEN FAZLA TAKSİT AKSATILMAYACAK

Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim borçlarını yapılandırmış olanlar, ilk taksiti mart, ikinci taksiti ise mayıs ayında ödeyecekler. İlk iki taksit hariç olmak üzere, yapılandırılan borçlar için bir yılda ikiden fazla taksitin de aksatılmaması gerekiyor.

GSS PRİM BORÇLARINDA FIRSAT KAÇMADI

Öğrenimini tamamladığı halde herhangi bir işe girmemiş olanlar ile sigortalı bir işte çalışmayanlara çıkartılmış olan genel sağlık sigortası (GSS) prim borçları için tanınan ödeme kolaylığı süreci ise devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.