LASTİK İŞ
ismail

YAMAN ''KAZANAN MİLLETİMİZ OLDU''

Asayiş 25.04.2017 - 12:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAMAN ''KAZANAN MİLLETİMİZ OLDU''

AK parti Kocaeli Milletvekileri Sami Çakır ve Cemil Yaman, AK parti Gölcük İlçe teşkilatını ziyaret ederek 16 Nisan referandumundaki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman “Cumhuriyet tarihi boyunca dördüncü sistem değişikliğinde biz aziz milletimize başvurduk. Aziz milletimizde bir sistem değişikliğini kabul etti. İyi bir kampanya yaptık. Gerek partimiz, teşkilatlarımız, AK Parti ailesi olarak güzel bir kampanya yaptık. Kazanan aziz milletimiz oldu. Evet diyende, hayır diyende kazandı”dedi.

AK Parti Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır’ı parti binasında Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı İdris Alp ve ilçe yöneticileri karşıladı. KAZANAN MİLLETİMİZ OLDU AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman “Cumhuriyet tarihi boyunca dördüncü sistem değişikliğinde biz aziz milletimize başvurduk. Aziz milletimizde bir sistem değişikliğini kabul etti. İyi bir kampanya yaptık. Gerek partimiz, teşkilatlarımız, AK Parti ailesi olarak güzel bir kampanya yaptık. Kazanan aziz milletimiz oldu. Evet diyende, hayır diyende kazandı. İnşallah milletimizin yüklediği sorumluluğu yerine getirmiş olacağız. Millet ne derse bugüne kadar onu yaptık. Bugünden sonrada onu yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, teşkilatlarımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe başkanımıza AK Parti ailesine ve bize oy veren vermeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum:. Bu günden sonra Türkiye daha güçlü olacak. Dün geride kaldı Türkiye’de yeni bir sayfa açıldı.” dedi. TOPLUMUN DEĞİŞİMİ KABUL ETMESİ ZORDUR AK Parti Milletvekili Sami Çakır “Seçim yok ama biz biliyoruz ki AK parti teşkilatı 15 yıldır her gün seçim varmış gibi çalışan bir teşkilat. Teşkilatın bu kaliteli bakışını da 12 seçimdir yaşadık. Başarıyla çıktığımız bir referandum var. İlk gün sanki üzülmüştük. Ama alınan sonuç güzel bir sonuç. Hakkımızda hayırlı olan sonuç. Toplumun değişikliği kabul etmesi zordur. Hele böyle bir değişimi kabul etmesi daha zordur. Ona göre sandığa gittik. İstediğimiz sonuç da çıktı. GÖLCÜK SINAVI GEÇMİŞTİR İdris Alp “Şahsım ve teşkilatım adına milletvekillerimize teşekkür ediyorum. İki aylık kampanya sürecinde zaman zaman bizlerle oldular. Gölcük olumlu bir sınav vermiştir. Sınavı geçmiştir. Gölcük’ün kendi konjektörü çerçevesinde yüzde elli beşlik oy oranı Gölcük’ün geleceğine evet dediğini bir kez daha burada göstermiştir. bende Milletvekilerimize, belediye başkanımıza, teşkilatımıza ve seçmenimize teşekkür ediyorum” GÖLCÜK BİRLEŞTİ Mehmet Ellibeş “Gölcük teşkilatı ile Belediyesi ile tüm dinamikleri ile tüm olarak birleşti. Evet oyunuda aldı.. Gölcük halkı da Türkiye’de ki vatandaşlarımız gibi evet’i tercih etti. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi hükümet sistemi halkımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.
AK parti Kocaeli Milletvekileri Sami Çakır ve Cemil Yaman, AK parti Gölcük İlçe teşkilatını ziyaret ederek 16 Nisan referandumundaki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman “Cumhuriyet tarihi boyunca dördüncü sistem değişikliğinde biz aziz milletimize başvurduk. Aziz milletimizde bir sistem değişikliğini kabul etti. İyi bir kampanya yaptık. Gerek partimiz, teşkilatlarımız, AK Parti ailesi olarak güzel bir kampanya yaptık. Kazanan aziz milletimiz oldu. Evet diyende, hayır diyende kazandı”dedi.

AK Parti Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır’ı parti binasında Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı İdris Alp ve ilçe yöneticileri karşıladı.

KAZANAN MİLLETİMİZ OLDU
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman “Cumhuriyet tarihi boyunca dördüncü sistem değişikliğinde biz aziz milletimize başvurduk. Aziz milletimizde bir sistem değişikliğini kabul etti. İyi bir kampanya yaptık. Gerek partimiz, teşkilatlarımız, AK Parti ailesi olarak güzel bir kampanya yaptık. Kazanan aziz milletimiz oldu. Evet diyende, hayır diyende kazandı. İnşallah milletimizin yüklediği sorumluluğu yerine getirmiş olacağız. Millet ne derse bugüne kadar onu yaptık. Bugünden sonrada onu yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, teşkilatlarımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe başkanımıza AK Parti ailesine ve bize oy veren vermeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum:. Bu günden sonra Türkiye daha güçlü olacak. Dün geride kaldı Türkiye’de yeni bir sayfa açıldı.” dedi.

TOPLUMUN DEĞİŞİMİ KABUL ETMESİ ZORDUR
AK Parti Milletvekili Sami Çakır “Seçim yok ama biz biliyoruz ki AK parti teşkilatı 15 yıldır her gün seçim varmış gibi çalışan bir teşkilat. Teşkilatın bu kaliteli bakışını da 12 seçimdir yaşadık. Başarıyla çıktığımız bir referandum var. İlk gün sanki üzülmüştük. Ama alınan sonuç güzel bir sonuç. Hakkımızda hayırlı olan sonuç. Toplumun değişikliği kabul etmesi zordur. Hele böyle bir değişimi kabul etmesi daha zordur. Ona göre sandığa gittik. İstediğimiz sonuç da çıktı.

GÖLCÜK SINAVI GEÇMİŞTİR
İdris Alp “Şahsım ve teşkilatım adına milletvekillerimize teşekkür ediyorum. İki aylık kampanya sürecinde zaman zaman bizlerle oldular. Gölcük olumlu bir sınav vermiştir. Sınavı geçmiştir. Gölcük’ün kendi konjektörü çerçevesinde yüzde elli beşlik oy oranı Gölcük’ün geleceğine evet dediğini bir kez daha burada göstermiştir. bende Milletvekilerimize, belediye başkanımıza, teşkilatımıza ve seçmenimize teşekkür ediyorum”
GÖLCÜK BİRLEŞTİ
Mehmet Ellibeş “Gölcük teşkilatı ile Belediyesi ile tüm dinamikleri ile tüm olarak birleşti. Evet oyunuda aldı.. Gölcük halkı da Türkiye’de ki vatandaşlarımız gibi evet’i tercih etti. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi hükümet sistemi halkımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.