YALI CAMİİ PROJESİ BAŞLIYOR !

Değirmendere 21.12.2015 - 21:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YALI CAMİİ PROJESİ BAŞLIYOR !

Başkan Ellibeş, Değirmendere’nin simgesi konumunda olan Yalı Cami projesinin iki ay sonra başlayacağını söyledi...

Yalı Cami Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Eçil ve Yönetimi dün sabah Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Başkan Ellibeş, Değirmendere’nin simgesi konumunda olan Yalı Cami projesinin iki ay sonra başlayacağı müjdesini verdi. Cami projesi iki ay sonra başlıyor İlçemizde yeni kurulan ve başkanlığını Metin Eçil’in yaptığı Yalı Cami Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Eçil ve Yönetimi dün  sabah Başkan Ellibeş’i makamında ziyaret ederek dernekleri hakkında bilgi verdi. Başkan Eçil ve Yönetimi Başkan Ellibeş’e ziyaret isteğini kırmadığı için teşekkür etti. Başkan Ellibeş, “Yeni kurduğunuz derneğiniz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Size o zaman güzel bir müjdeli haber vereyim. Yalı Cami projemize iki ay sonra başlayacağız. Proje bittiğinde eminim ki caminiz de mevcut sıkıntılarınız da çözülmüş olacak” dedi. “Yalı Cami İmamsız bırakılmamalı” Dernek Başkanı Metin Eçil ve Yönetimi ayrıca Yalı Camii’nin Değirmendere’nin bir tarihi olduğunu ve bu caminin İmamsız olmaması gerektiğini ifade etti. Başkan Ellibeş’in de desteğini isteyen Dernek Başkanı Eçil, Yalı Camii’nin eski günlerine döndürülmesi gerektiğini söyledi.  
Başkan Ellibeş, Değirmendere’nin simgesi konumunda olan Yalı Cami projesinin iki ay sonra başlayacağını söyledi...

Yalı Cami Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Eçil ve Yönetimi dün sabah Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Başkan Ellibeş, Değirmendere’nin simgesi konumunda olan Yalı Cami projesinin iki ay sonra başlayacağı müjdesini verdi.

Cami projesi iki ay sonra başlıyor

İlçemizde yeni kurulan ve başkanlığını Metin Eçil’in yaptığı Yalı Cami Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Eçil ve Yönetimi dün  sabah Başkan Ellibeş’i makamında ziyaret ederek dernekleri hakkında bilgi verdi. Başkan Eçil ve Yönetimi Başkan Ellibeş’e ziyaret isteğini kırmadığı için teşekkür etti. Başkan Ellibeş, “Yeni kurduğunuz derneğiniz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Size o zaman güzel bir müjdeli haber vereyim. Yalı Cami projemize iki ay sonra başlayacağız. Proje bittiğinde eminim ki caminiz de mevcut sıkıntılarınız da çözülmüş olacak” dedi.

“Yalı Cami İmamsız bırakılmamalı”

Dernek Başkanı Metin Eçil ve Yönetimi ayrıca Yalı Camii’nin Değirmendere’nin bir tarihi olduğunu ve bu caminin İmamsız olmaması gerektiğini ifade etti. Başkan Ellibeş’in de desteğini isteyen Dernek Başkanı Eçil, Yalı Camii’nin eski günlerine döndürülmesi gerektiğini söyledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.