LASTİK İŞ
ismail

YILMAZ ALBÜM ÇALIŞMASINA BAŞLADI

03.08.2019 - 15:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILMAZ ALBÜM ÇALIŞMASINA BAŞLADI

Düğünlerde Türkü ve köçeklik yapan yöresel sanatçımız olan Erkut Yılmaz, yeni bir çalışmaya girerek Türk Halk Müziğinde kendi parçaları ile albüm çalışmalarına başladı.

Uzun zamandan beri ilçemizde yöresel sanatçı olarak Düğünlerde Türkü okuyarak ve köçeklik yaptı. Sanatına devam edin Erkut Yılmaz seslendirdiği kendisine ait iki parçasıyla ilk albüm çalışmalarına başladı. Albümün ilk parçasını tamamlayan Erkut Yılmaz; “Albümün ikinci parçasında Cide'den çıktım yola adlı kendime ait parçamla albüm çalışmalarıma başladım. Ben aslında köçek olarak düğünlerde Köçeklik yapıyordum. Ama hayalimde Türk Halk Müziği sanatçısı olmaktır. Bunun için uzun zamandan beri çalışıyorum. Hep kendime ait parçaları çıkarmaya çalışıyorum. İlk albümü önümüzdeki günlerde inşallah yüzümüzün akıyla çıkaracağım. Bundan dolayı çok heyecanlıyım. Eğer bu albümden başarılı olursam hayalim gerçekleşiyor” dedi. Fahri Haner 
Düğünlerde Türkü ve köçeklik yapan yöresel sanatçımız olan Erkut Yılmaz, yeni bir çalışmaya girerek Türk Halk Müziğinde kendi parçaları ile albüm çalışmalarına başladı.

Uzun zamandan beri ilçemizde yöresel sanatçı olarak Düğünlerde Türkü okuyarak ve köçeklik yaptı. Sanatına devam edin Erkut Yılmaz seslendirdiği kendisine ait iki parçasıyla ilk albüm çalışmalarına başladı. Albümün ilk parçasını tamamlayan Erkut Yılmaz; “Albümün ikinci parçasında Cide'den çıktım yola adlı kendime ait parçamla albüm çalışmalarıma başladım. Ben aslında köçek olarak düğünlerde Köçeklik yapıyordum. Ama hayalimde Türk Halk Müziği sanatçısı olmaktır. Bunun için uzun zamandan beri çalışıyorum. Hep kendime ait parçaları çıkarmaya çalışıyorum. İlk albümü önümüzdeki günlerde inşallah yüzümüzün akıyla çıkaracağım. Bundan dolayı çok heyecanlıyım. Eğer bu albümden başarılı olursam hayalim gerçekleşiyor” dedi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.