LASTİK İŞ
ismail

YILDIZ ''DEVLETİN GÜÇLÜ OLMASINA DAİR TEK PROJESİ OLAN TEK PARTİ SAADET PARTİSİDİR''

Asayiş 16.08.2016 - 17:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YILDIZ ''DEVLETİN GÜÇLÜ OLMASINA DAİR TEK PROJESİ OLAN TEK PARTİ SAADET PARTİSİDİR''

Saadet Partisi haftalık ilçe toplantısında yoğun katılımla gerçekleşti. İslam ülkelerinin kurtuluşunun NATO'da ya da başka bir yerde olmadığını belirterek gündemi değerlendiren saadet partisi gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız “Haykırıyoruz gelin. İslam Birliği'ni kuralım. NATO'dan çıkalım. Kendi NATO'muzu kuralım. Batı'ya kul köle olmayalım. Ayağa kalkalım. Batı'nın çizdiği sınırları yıkalım. İslam ülkelerini bir araya getirelim. Adil sistemi ve Adil düzeni oluşturalım” dedi.

Saadet Partisi haftalık ilçe toplantısında yoğun  katılımla gerçekleşti. İslam ülkelerinin kurtuluşunun NATO'da ya da başka bir yerde olmadığını belirterek gündemi değerlendiren saadet partisi gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız “Haykırıyoruz gelin. İslam Birliği'ni kuralım. NATO'dan çıkalım. Kendi NATO'muzu kuralım. Batı'ya kul köle olmayalım. Ayağa kalkalım. Batı'nın çizdiği sınırları yıkalım. İslam ülkelerini bir araya getirelim. Adil sistemi ve Adil düzeni oluşturalım” dedi.   “DEVLETİN GÜÇLÜ OLMASINA DAİR TEK PROJESİ OLAN TEK PARTİ SAADET PARTİSİ'DİR” Türkiye'de devlet projesi olan tek partinin Saadet Partisi olduklarını dile getiren Yıldız, güçlü bir devlet olmanın üretime dayalı milli bir ekonomi,  milletin manevi bağları ile bütünleşen güçlü bir ordu ve milli bir eğitim sisteminden geçtiğini belirten Kamalak, şunları kaydetti: “ Yollarımız var ne kadar güzel yollarımız var deniyor. Peki o yolları kullanan araçlar biz mi üretiyoruz. Hayır. Havaalanları açıyoruz, Peki o uçaklar bizim mi? Hayır. İşte onları biz üretirsek, yapılan yatırımların anlamı olur. Diğer türlü bizim yatırımlarımız yabancıların cebini doldurur. İkincisi milletin değerlerine bağlı ve silahlarını kendi üreten bir ordu olmalı. Üçüncüsü milliliği ancak milli piyango kadar milli olmayan, yabancıların değil bizim değerlerimizin öğretildiği bir yerli eğitim sistemi. Dördüncüsü ise adil bir hukuk düzenidir. İşte bunlar olursa o zaman güçlü bir devlet oluruz.“ “KENDİ NATO'MUZU KURALIM” Başta Türkiye olmak üzere İslam âleminin kurtuluşunun NATO'da yada başka bir yerde olmadığını belirten Yıldız, “ Haykırıyoruz Gelin. İslam Birliği'ni kuralım. NATO'dan çıkalım. Kendi NATO'muzu kuralım. Batı'ya kul köle olmayalım. Ayağa kalkalım. Batı'nın çizdiği sınırları yıkalım. İslam ülkelerini bir araya getirelim. Adil sistemi ve adil düzeni oluşturalım” dedi. “NEDEN BU DURUMA DÜŞTÜK” Konuşmasında gündemdeki konulara değinen Yaşar Yıldız, ülkemizin sıkıntılı günlerden geçtiğini bunun da yapılan politikaların sonucu olduğunu ifade etti. Yıldız,“ 15 Temmuz'da bir darbe girişimi oldu. Meclis bombalandı. Kuvvet komutanlarımız esir alındı. 246 vatan evladı şehit düştü.  Soruyorum neden bu duruma düştük? “ dedi. Son dönemde artan terör olaylarına da değinen Kamalak, “Güneydoğu kanayan bir yara halinde. İki kardeş birbirin vurduğunda kimin haklı olduğunu sormanın bir anlamı var mı? Asıl soru 'Bu aile nasıl böyle oldu; demektir ” diyerek konuştu. ÜRETİME DAYALI MİLLİ EKONOMİ Türkiye'de devlet projesi olan tek partinin Saadet Partisi olduklarını dile getiren Yıldız, güçlü bir devlet olmanın üretime dayalı milli bir ekonomi, milletin manevi bağları ile bütünleşen güçlü bir ordu ve milli bir eğitim sisteminden geçtiğini belirtti.
Saadet Partisi haftalık ilçe toplantısında yoğun katılımla gerçekleşti. İslam ülkelerinin kurtuluşunun NATO'da ya da başka bir yerde olmadığını belirterek gündemi değerlendiren saadet partisi gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız “Haykırıyoruz gelin. İslam Birliği'ni kuralım. NATO'dan çıkalım. Kendi NATO'muzu kuralım. Batı'ya kul köle olmayalım. Ayağa kalkalım. Batı'nın çizdiği sınırları yıkalım. İslam ülkelerini bir araya getirelim. Adil sistemi ve Adil düzeni oluşturalım” dedi.

Saadet Partisi haftalık ilçe toplantısında yoğun  katılımla gerçekleşti. İslam ülkelerinin kurtuluşunun NATO'da ya da başka bir yerde olmadığını belirterek gündemi değerlendiren saadet partisi gölcük ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız “Haykırıyoruz gelin. İslam Birliği'ni kuralım. NATO'dan çıkalım. Kendi NATO'muzu kuralım. Batı'ya kul köle olmayalım. Ayağa kalkalım. Batı'nın çizdiği sınırları yıkalım. İslam ülkelerini bir araya getirelim. Adil sistemi ve Adil düzeni oluşturalım” dedi.
 
“DEVLETİN GÜÇLÜ OLMASINA DAİR TEK PROJESİ OLAN TEK PARTİ SAADET PARTİSİ'DİR”
Türkiye'de devlet projesi olan tek partinin Saadet Partisi olduklarını dile getiren Yıldız, güçlü bir devlet olmanın üretime dayalı milli bir ekonomi,  milletin manevi bağları ile bütünleşen güçlü bir ordu ve milli bir eğitim sisteminden geçtiğini belirten Kamalak, şunları kaydetti: “ Yollarımız var ne kadar güzel yollarımız var deniyor. Peki o yolları kullanan araçlar biz mi üretiyoruz. Hayır. Havaalanları açıyoruz, Peki o uçaklar bizim mi? Hayır. İşte onları biz üretirsek, yapılan yatırımların anlamı olur. Diğer türlü bizim yatırımlarımız yabancıların cebini doldurur. İkincisi milletin değerlerine bağlı ve silahlarını kendi üreten bir ordu olmalı. Üçüncüsü milliliği ancak milli piyango kadar milli olmayan, yabancıların değil bizim değerlerimizin öğretildiği bir yerli eğitim sistemi. Dördüncüsü ise adil bir hukuk düzenidir. İşte bunlar olursa o zaman güçlü bir devlet oluruz.“
“KENDİ NATO'MUZU KURALIM”
Başta Türkiye olmak üzere İslam âleminin kurtuluşunun NATO'da yada başka bir yerde olmadığını belirten Yıldız, “ Haykırıyoruz Gelin. İslam Birliği'ni kuralım. NATO'dan çıkalım. Kendi NATO'muzu kuralım. Batı'ya kul köle olmayalım. Ayağa kalkalım. Batı'nın çizdiği sınırları yıkalım. İslam ülkelerini bir araya getirelim. Adil sistemi ve adil düzeni oluşturalım” dedi.
“NEDEN BU DURUMA DÜŞTÜK”
Konuşmasında gündemdeki konulara değinen Yaşar Yıldız, ülkemizin sıkıntılı günlerden geçtiğini bunun da yapılan politikaların sonucu olduğunu ifade etti. Yıldız,“ 15 Temmuz'da bir darbe girişimi oldu. Meclis bombalandı. Kuvvet komutanlarımız esir alındı. 246 vatan evladı şehit düştü.  Soruyorum neden bu duruma düştük? “ dedi. Son dönemde artan terör olaylarına da değinen Kamalak, “Güneydoğu kanayan bir yara halinde. İki kardeş birbirin vurduğunda kimin haklı olduğunu sormanın bir anlamı var mı? Asıl soru 'Bu aile nasıl böyle oldu; demektir ” diyerek konuştu.

ÜRETİME DAYALI MİLLİ EKONOMİ
Türkiye'de devlet projesi olan tek partinin Saadet Partisi olduklarını dile getiren Yıldız, güçlü bir devlet olmanın üretime dayalı milli bir ekonomi, milletin manevi bağları ile bütünleşen güçlü bir ordu ve milli bir eğitim sisteminden geçtiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.