LASTİK İŞ

YILBAŞI GECESİ ULAŞIMA EK SEFER

Kocaeli 30.12.2017 - 13:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YILBAŞI GECESİ ULAŞIMA EK SEFER

Büyükşehir Belediyesi yılbaşı akşamına otobüs ve tramvayda ek seferler tahsis etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, 31 Aralık 2017 Pazar gününü 1 Ocak 2018 Pazartesi gününe bağlayan yılbaşı gecesi için tramvay ve otobüsleri kapsayan ek seferler koydu.   YILBAŞINDA TRAMVAY GECE 12’DEN SONRA DA ÇALIŞACAK Büyükşehir Belediyesi, yılbaşı gecesi toplu taşımayı kullanacak vatandaşların rahat edebilmesi için otobüs seferlerinin yanı sıra Tramvay hattıyla da Kocaeli halkına hizmet verecek. Bu kapsamda gece saat 00.00’a kadar hizmet veren Akçaray tramvay hattı, yılbaşı gecesinde 00.00 – 03.00 arası hizmet verecek.   GEBZE BÖLGESİNDE SEFER SAYILARI ARTTIRILDI Büyükşehir Belediyesi yılbaşı gecesinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde yaşayan vatandaşların, rahat bir şekilde seyahat edebilmesi için ek otobüs seferleri de yapacak. Bu kapsamda hat 480 (Özgünkent – Emlak Konut), Hat 500 (Hereke – Duduyev Parkı) ve Hat 550 (Özgünkent – Duduyev Parkı) güzergâhlarında saat 22.00’den 05.00’a kadar ek seferler gerçekleştirilecek.   YILBAŞINA ÖZEL GEÇİCİ HATLAR ÇALIŞACAK Büyükşehir Belediyesi Tramvay hattı ve mevcut bazı otobüs hatlarındaki ek seferlerin yanı sıra, belirli ilçeler arasında yılbaşı gecesine özel geçici otobüs hatları çalıştıracak. Bu kapsamda İzmit Plajyolu – Umuttepe arasında saat 23.30’dan 05.45’e kadar otobüs seferleri gerçekleştirilecek. Ayrıca Körfez ve İzmit ilçeleri arasında saat 01.45’den 05.00’a kadar otobüs seferleri de yapılacak.    
Büyükşehir Belediyesi yılbaşı akşamına otobüs ve tramvayda ek seferler tahsis etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, 31 Aralık 2017 Pazar gününü 1 Ocak 2018 Pazartesi gününe bağlayan yılbaşı gecesi için tramvay ve otobüsleri kapsayan ek seferler koydu.

 

YILBAŞINDA TRAMVAY GECE 12’DEN SONRA DA ÇALIŞACAK

Büyükşehir Belediyesi, yılbaşı gecesi toplu taşımayı kullanacak vatandaşların rahat edebilmesi için otobüs seferlerinin yanı sıra Tramvay hattıyla da Kocaeli halkına hizmet verecek. Bu kapsamda gece saat 00.00’a kadar hizmet veren Akçaray tramvay hattı, yılbaşı gecesinde 00.00 – 03.00 arası hizmet verecek.

 

GEBZE BÖLGESİNDE SEFER SAYILARI ARTTIRILDI

Büyükşehir Belediyesi yılbaşı gecesinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde yaşayan vatandaşların, rahat bir şekilde seyahat edebilmesi için ek otobüs seferleri de yapacak. Bu kapsamda hat 480 (Özgünkent – Emlak Konut), Hat 500 (Hereke – Duduyev Parkı) ve Hat 550 (Özgünkent – Duduyev Parkı) güzergâhlarında saat 22.00’den 05.00’a kadar ek seferler gerçekleştirilecek.

 

YILBAŞINA ÖZEL GEÇİCİ HATLAR ÇALIŞACAK

Büyükşehir Belediyesi Tramvay hattı ve mevcut bazı otobüs hatlarındaki ek seferlerin yanı sıra, belirli ilçeler arasında yılbaşı gecesine özel geçici otobüs hatları çalıştıracak. Bu kapsamda İzmit Plajyolu – Umuttepe arasında saat 23.30’dan 05.45’e kadar otobüs seferleri gerçekleştirilecek. Ayrıca Körfez ve İzmit ilçeleri arasında saat 01.45’den 05.00’a kadar otobüs seferleri de yapılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.