YIKIM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Değirmendere 16.12.2015 - 21:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

YIKIM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Değirmen park tesislerinin de hissedar olduğu ve sorunlu olan Bezmen Apartmanın Bakanlık görüşü sonrası, yıkım için geri sayım işlemleri başladı.

Konu ile ilgili olarak Değirmen park  Genel Müdür yardımcısı Taşkın İzmire den aldığımız bilgiye göre,  Gölcük Belediyesi mevcut binanın performans analizini maliklerden istedi. Maliklerin yaptırdığı performans analizine göre, bina depreme karşı dayanıksız ve tehlikeli olarak çıktı. Bunun üzerinde Gölcük Belediyesi maliklerin bu konudaki tutumları ve binanın durumunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bildirerek ne yapılması gerektiğini sordu.   Bakanlık bu durumdaki Bezmen apartmanın imar kanunu 32 ve 42 maddeler gereği “ ruhsata uygun hale getirilmesini veya ruhsatlandırılmasını, aksi taktirde yıkılmasını “  görüş olarak verdi. Gölcük Belediyesi de 01.12.2015 tarih  ve 2015-0981 sayılı    Encümen kararı ile  binadaki maliklere tebligat gönderdi ve geri sayım başladı. Taşkın İzmire Mevcut Bezmen Apartmanının yerine yeni bir bina yapılmasının tüm maliklerin ve çevrenin menfaatine olduğunu ifade etti.  
Değirmen park tesislerinin de hissedar olduğu ve sorunlu olan Bezmen Apartmanın Bakanlık görüşü sonrası, yıkım için geri sayım işlemleri başladı.

Konu ile ilgili olarak Değirmen park  Genel Müdür yardımcısı Taşkın İzmire den aldığımız bilgiye göre,  Gölcük Belediyesi mevcut binanın performans analizini maliklerden istedi. Maliklerin yaptırdığı performans analizine göre, bina depreme karşı dayanıksız ve tehlikeli olarak çıktı.

Bunun üzerinde Gölcük Belediyesi maliklerin bu konudaki tutumları ve binanın durumunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bildirerek ne yapılması gerektiğini sordu.  

Bakanlık bu durumdaki Bezmen apartmanın imar kanunu 32 ve 42 maddeler gereği “ ruhsata uygun hale getirilmesini veya ruhsatlandırılmasını, aksi taktirde yıkılmasını “  görüş olarak verdi.

Gölcük Belediyesi de 01.12.2015 tarih  ve 2015-0981 sayılı    Encümen kararı ile  binadaki maliklere tebligat gönderdi ve geri sayım başladı.

Taşkın İzmire Mevcut Bezmen Apartmanının yerine yeni bir bina yapılmasının tüm maliklerin ve çevrenin menfaatine olduğunu ifade etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.