LASTİK İŞ

VKV'DE KARMA SERGİ !

16.11.2015 - 20:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VKV'DE KARMA SERGİ !

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Öğrenci Karma Sergisi Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde açıldı

Okul öğrencilerinin her sene düzenlediği karma sergide cam çalışmalarından, seramik eserlere, çini çalışmalarından takı tasarımlarına kadar birçok eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu.  Okul müdürü Mine Can ve öğretmenleri ile Gölcük halkını buluşturan bu eşsiz sergi, hem öğrencilere motive amaçlı hem de Kültür Merkezi'ndeki sergi çeşitliliği açısından büyük bir rol oynadı. Kültür Merkezi Sanat Yönetmeni Fulya Küçükaksoy; öğrencilerin çalışmalarına yer verip, kariyer ve eğitim planlamalarında destek olacakları bir platformda ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. 31 Aralık tarihine kadar Kültür Merkezi'nde sergilenecek eserleri 7/24 ziyaret edebilirsiniz.   
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Öğrenci Karma Sergisi Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde açıldı

Okul öğrencilerinin her sene düzenlediği karma sergide cam çalışmalarından, seramik eserlere, çini çalışmalarından takı tasarımlarına kadar birçok eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

Okul müdürü Mine Can ve öğretmenleri ile Gölcük halkını buluşturan bu eşsiz sergi, hem öğrencilere motive amaçlı hem de Kültür Merkezi'ndeki sergi çeşitliliği açısından büyük bir rol oynadı. Kültür Merkezi Sanat Yönetmeni Fulya Küçükaksoy; öğrencilerin çalışmalarına yer verip, kariyer ve eğitim planlamalarında destek olacakları bir platformda ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. 31 Aralık tarihine kadar Kültür Merkezi'nde sergilenecek eserleri 7/24 ziyaret edebilirsiniz. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.