LASTİK İŞ

VERGİ DAİRESİ YENİ MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET

Gölcük 20.10.2016 - 09:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VERGİ DAİRESİ YENİ MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine yeni atanan Tacettin Turgut'u makamında ağırladı.

Tanışma amacıyla Başkan Ellibeş ile bir araya gelen ve ziyarette vergi ödemenin önemini tüm vatandaşlara anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Turgut, bu konuda bütün kamu kurum ve kuruluşlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.  Vergi ödemenin vatandaşlar için önemli bir görev ve sorumluluk olduğunu vurgulayan Başkan Ellibeş, “ Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Özellikle öğrencilerimize yönelik eğitim faaliyetleri ve esnafımızın bu konuda bilinçlendirilmesi vergi ödeme sorumluluklarının artmasına katkı sağlayacaktır. Hizmet almak istiyorsak vergimizi zamanında ödemeliyiz “ dedi. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine yeni atanan Tacettin Turgut'u makamında ağırladı.

Tanışma amacıyla Başkan Ellibeş ile bir araya gelen ve ziyarette vergi ödemenin önemini tüm vatandaşlara anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Turgut, bu konuda bütün kamu kurum ve kuruluşlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. 

Vergi ödemenin vatandaşlar için önemli bir görev ve sorumluluk olduğunu vurgulayan Başkan Ellibeş, “ Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Özellikle öğrencilerimize yönelik eğitim faaliyetleri ve esnafımızın bu konuda bilinçlendirilmesi vergi ödeme sorumluluklarının artmasına katkı sağlayacaktır. Hizmet almak istiyorsak vergimizi zamanında ödemeliyiz “ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.