LASTİK İŞ
ismail

VEKTÖR İLE MÜCADELE

Sağlık 02.07.2015 - 10:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VEKTÖR İLE MÜCADELE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaşanan sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara yönelik dezenfeksiyon ve koku giderme çalışmalarını sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü ekipleri halk sağlığının korunması konusunda tüm imkanlarını kullanmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler yaşanan sel olayından sonra mağdur olan vatandaşların sağlıkları etkilenmemesi için dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.   VEKTÖR İLE MÜCADELE Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler vektör özelliği taşıyan sivrisinek, karasinek, kemirgen ve haşerelere yönelik olarak ve belediyenin sorumluluk alanları olan altyapı sistemleri ile üreme alanlarında yapılan ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmalara ilaveten geçtiğimiz günlerde yaşanan sel baskınının ardından çalışmalar başlatıldı.   TEK TEK MÜDAHALE EDİLİYOR Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler sel baskınında mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın evlerinde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu amaç ile ekipler dezenfeksiyon ve koku giderilmesi amacı çalışmalar başlatıldı. Başta Kartepe ve Gölcük olmak üzere Kaymakamlıklardan alınan listelere göre evlerinde sorun yaşayan tüm vatandaşlara halk sağlığının korunması ve yaşanan bir derece azaltılması amacı ile adres tespiti yapılarak çalışmalarını sürdürüyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaşanan sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara yönelik dezenfeksiyon ve koku giderme çalışmalarını sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü ekipleri halk sağlığının korunması konusunda tüm imkanlarını kullanmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler yaşanan sel olayından sonra mağdur olan vatandaşların sağlıkları etkilenmemesi için dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

 

VEKTÖR İLE MÜCADELE

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler vektör özelliği taşıyan sivrisinek, karasinek, kemirgen ve haşerelere yönelik olarak ve belediyenin sorumluluk alanları olan altyapı sistemleri ile üreme alanlarında yapılan ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmalara ilaveten geçtiğimiz günlerde yaşanan sel baskınının ardından çalışmalar başlatıldı.

 

TEK TEK MÜDAHALE EDİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler sel baskınında mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın evlerinde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu amaç ile ekipler dezenfeksiyon ve koku giderilmesi amacı çalışmalar başlatıldı. Başta Kartepe ve Gölcük olmak üzere Kaymakamlıklardan alınan listelere göre evlerinde sorun yaşayan tüm vatandaşlara halk sağlığının korunması ve yaşanan bir derece azaltılması amacı ile adres tespiti yapılarak çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.