LASTİK İŞ

VALİ GÜZELOĞLU'NDAN DENİZ HAVA ÜST KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Kocaeli 27.10.2016 - 17:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VALİ GÜZELOĞLU'NDAN DENİZ HAVA ÜST KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok’u ziyaret etti

Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok ve askeri manga tarafından karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloülu, ilk olarak şeref defterini imzalayarak, komutanlık makamına geçti ve Tuğamiral Berker Emre Tok’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. İKİ MAVİ ADLI KİTAP TAKDİM EDİLDİ Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok ise Vali Güzeloğlu'na ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, günün anısına Deniz Hava Üs Komutanlığının ambleminin bulunduğu plaket ve Türk Deniz Havacılık Tarihini anlatan “İki Mavi” adlı kitabı takdim etti.
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok’u ziyaret etti

Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok ve askeri manga tarafından karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloülu, ilk olarak şeref defterini imzalayarak, komutanlık makamına geçti ve Tuğamiral Berker Emre Tok’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İKİ MAVİ ADLI KİTAP TAKDİM EDİLDİ

Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok ise Vali Güzeloğlu'na ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, günün anısına Deniz Hava Üs Komutanlığının ambleminin bulunduğu plaket ve Türk Deniz Havacılık Tarihini anlatan “İki Mavi” adlı kitabı takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.