LASTİK İŞ

VALİ GÜZELOĞLU ''GÖLCÜK TÜRKİYE’NİN MARKA ŞEHRİ''

Gündem 21.02.2017 - 08:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ GÜZELOĞLU ''GÖLCÜK TÜRKİYE’NİN MARKA ŞEHRİ''

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Gölcük Kaymakamlığına atanan Mustafa Altıntaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Güzeloğlu “Gölcük Türkiyemizin marka şehri. Türk Donanmasının kalbi. Çok güzel insan birlikteliği bulunduğu hoş görü şehri. Görev yapmak her hez için şans olan bir ilçemiz”dedi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Gölcük Kaymakamlığına atanan  Mustafa Altıntaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. GÖLCÜK MARKA ŞEHİR Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ile  kurum müdürleri tarafından kapıda karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmalarında; “Kaymakam beyin tecrübesiyle, geçmişten bugüne kadar yapmış olduğu  hizmetleriyle  Gölcük' 'deki görev süresince de Gölcük'e değer katacağına inanıyorum. Gölcük'deki beklentilerimizi karşılamada ilçe kaymakamımız olarak, kamunun tüm birimlerini, belediye başkanımız ile birlikte mahir bir şekilde yönetecek ve Gölcük halkının beklentilerine hizmet edecek. Yeni başlayan onurlu ve sorumlu görevde inşallah insanımıza güzel hayırlı faydalı hizmetler yapacağına inanıyorum. Her seferinde söylediğim gibi Gölcük Türkiyemizin marka şehri. Türk Donanmasının kalbi. Çok güzel insan birlikteliği bulunduğu hoş görü şehri. Görev yapmak herhes için şans olan bir ilçemiz. İnşallah kaymakam beyde tecrübesi birikimiyle yeni dönemde bu hizmet kervanını ve hizmet akışını daha ileriye güzele taşıyacak. İnsanımızın kamu hizmetlerinden beklentisini en üstte ulaştıracak. İnancımış, çabamız hedefimiz bu. Hizmetimizi insanımızn olduğu her yerde en nitelikli verimli verebilmek.  Kendisinin başarılı olacağına inancımı belirtmek istiyorum” diyen Vali, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.  GÖLCÜK SPOR BAŞARILI Gölcükspor'u takip ediyorum. İyi gittiğini gözlemliyorum. Bir maç izleme sözüm var. Maç izlemeye geleceğim. Lig sonundada özlediğimiz amaçladığımız hedefe ulaşırız”dedi. Gölcük  Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu Gölcük'de ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. 
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Gölcük Kaymakamlığına atanan Mustafa Altıntaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Güzeloğlu “Gölcük Türkiyemizin marka şehri. Türk Donanmasının kalbi. Çok güzel insan birlikteliği bulunduğu hoş görü şehri. Görev yapmak her hez için şans olan bir ilçemiz”dedi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Gölcük Kaymakamlığına atanan  Mustafa Altıntaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


GÖLCÜK MARKA ŞEHİR
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ile  kurum müdürleri tarafından kapıda karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmalarında; “Kaymakam beyin tecrübesiyle, geçmişten bugüne kadar yapmış olduğu  hizmetleriyle  Gölcük' 'deki görev süresince de Gölcük'e değer katacağına inanıyorum. Gölcük'deki beklentilerimizi karşılamada ilçe kaymakamımız olarak, kamunun tüm birimlerini, belediye başkanımız ile birlikte mahir bir şekilde yönetecek ve Gölcük halkının beklentilerine hizmet edecek. Yeni başlayan onurlu ve sorumlu görevde inşallah insanımıza güzel hayırlı faydalı hizmetler yapacağına inanıyorum. Her seferinde söylediğim gibi Gölcük Türkiyemizin marka şehri. Türk Donanmasının kalbi. Çok güzel insan birlikteliği bulunduğu hoş görü şehri. Görev yapmak herhes için şans olan bir ilçemiz. İnşallah kaymakam beyde tecrübesi birikimiyle yeni dönemde bu hizmet kervanını ve hizmet akışını daha ileriye güzele taşıyacak. İnsanımızın kamu hizmetlerinden beklentisini en üstte ulaştıracak. İnancımış, çabamız hedefimiz bu. Hizmetimizi insanımızn olduğu her yerde en nitelikli verimli verebilmek.  Kendisinin başarılı olacağına inancımı belirtmek istiyorum” diyen Vali, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi. 

GÖLCÜK SPOR BAŞARILI
Gölcükspor'u takip ediyorum. İyi gittiğini gözlemliyorum. Bir maç izleme sözüm var. Maç izlemeye geleceğim. Lig sonundada özlediğimiz amaçladığımız hedefe ulaşırız”dedi.

Gölcük  Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu Gölcük'de ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.