LASTİK İŞ
ismail

VALİ GÜZELOĞLU :GÖLCÜK EĞİTİMDE BAŞARLI

Eğitim 20.01.2017 - 16:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ GÜZELOĞLU :GÖLCÜK EĞİTİMDE BAŞARLI

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı yarıyıl tatil karne dağıtım töreni, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Hamidiye İlkokul ve Ortaokulu’nda gerçekleşen törene; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Zekeriya Özak, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, öğretmenler ile öğrenciler ve veliler katıldı.   Öğrenciler tarafından okul önünde çiçeklerle karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu,  ilk olarak TEOG sınavında başarılı olan   Hamidiye ortaokulu öğrencileri ve daha sonra   Hamidiye ilkokulu öğrencileri ile  bir araya geldi. Sınıfları tek tek dolaşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu burada yaptığı konuşmalarında; “Bugün çok güzel ve heyecanlı bir gün, sevdikleriniz, aileleriniz ve herkes karnelerinizi bekliyor.  Bu  TEOG sınavı sizi geleceğe hazırlayan bir sınav. Bu sınav türünde ve diğer bütün sınav türlerinde 3 aylık dönemde Kocaeli olarak yükselişimizi sürdürüyoruz. Biz Türkiye’de en istikrarlı, en başarılı ve başarısını arttırarak sürdüren bir iliz.   Kocaeli şu an Türkiye genelinde TEOG sınavında bir bütün olarak ve ayrı ayrı puan türleri olarak da ilk 5’in içinde yer alan bir şehir. Bir de bunun ilçelere göre dağılımı da var. TEOG’ da ilçeler arasında Gölcük ilçemiz 1’nci oldu. Gölcüğümüzün geldiği durumu tebrik ve takdir etmek için bugün buradayız. Biz sizleri çok seviyor ve güveniyoruz.  İlk önce ailenize, ilçenize ve ülkenize büyük katkılar sağlayacaksınız. İlimizde yaklaşık 370 bin öğrenci ve 27 bin öğretmen sizlerle birlikte karne alıyor. Bütün bu süreçte, bütün bir yarıyılda emek veren, hem eğitim çalışanları, hem de eğitime katkıda bulunan herkese de teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkürü sizlere ediyorum. Çünkü sizler yarınımızsınız, umudumuzsunuz. İnşallah gelecek her gün hem daha mutlu olacak, hem de başarılı olacaksınız, gönüllerinize  göre bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum”  diyen Sayın Valimiz ve  protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini ve karne hediyelerini vererek, bir süre öğrencilerle, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet ettiler.      
2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı yarıyıl tatil karne dağıtım töreni, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Hamidiye İlkokul ve Ortaokulu’nda gerçekleşen törene; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Zekeriya Özak, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, öğretmenler ile öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Öğrenciler tarafından okul önünde çiçeklerle karşılanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu,  ilk olarak TEOG sınavında başarılı olan   Hamidiye ortaokulu öğrencileri ve daha sonra   Hamidiye ilkokulu öğrencileri ile  bir araya geldi.

Sınıfları tek tek dolaşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu burada yaptığı konuşmalarında; “Bugün çok güzel ve heyecanlı bir gün, sevdikleriniz, aileleriniz ve herkes karnelerinizi bekliyor.  Bu  TEOG sınavı sizi geleceğe hazırlayan bir sınav. Bu sınav türünde ve diğer bütün sınav türlerinde 3 aylık dönemde Kocaeli olarak yükselişimizi sürdürüyoruz. Biz Türkiye’de en istikrarlı, en başarılı ve başarısını arttırarak sürdüren bir iliz.   Kocaeli şu an Türkiye genelinde TEOG sınavında bir bütün olarak ve ayrı ayrı puan türleri olarak da ilk 5’in içinde yer alan bir şehir. Bir de bunun ilçelere göre dağılımı da var. TEOG’ da ilçeler arasında Gölcük ilçemiz 1’nci oldu. Gölcüğümüzün geldiği durumu tebrik ve takdir etmek için bugün buradayız. Biz sizleri çok seviyor ve güveniyoruz.  İlk önce ailenize, ilçenize ve ülkenize büyük katkılar sağlayacaksınız. İlimizde yaklaşık 370 bin öğrenci ve 27 bin öğretmen sizlerle birlikte karne alıyor. Bütün bu süreçte, bütün bir yarıyılda emek veren, hem eğitim çalışanları, hem de eğitime katkıda bulunan herkese de teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkürü sizlere ediyorum. Çünkü sizler yarınımızsınız, umudumuzsunuz. İnşallah gelecek her gün hem daha mutlu olacak, hem de başarılı olacaksınız, gönüllerinize  göre bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum”  diyen Sayın Valimiz ve  protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini ve karne hediyelerini vererek, bir süre öğrencilerle, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.