VALİ AKSOY ''KOCAELİ ÖNEMLİ BİR İL''

Gündem 29.06.2017 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY ''KOCAELİ ÖNEMLİ BİR İL''

İlimize Vali olarak atanan Hüseyin Aksoy ayağının tozuyla Akçakoca Konferans Salonu’nda açıklamalarda bulundu. Vali Aksoy konuşmasında, “Kocaeli önemli bir il. Burada görev yapıyor olmaktan büyük onur duyacağım” dedi

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Valiler Kararnamesiyle ilimize atanan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Kocaeli’ye geldi. Son valiler kararnamesi ile Diyarbakır’a atanan Hasan Basri Güzeloğlu bugün ilimizden ayrıldı Güzeloğlu,  sabah saat 10.00’da personeliyle vedalaşıp Diyarbakır’a gitti. Kocaeli’nin yeni valisi Hüseyin Aksoy bugün ilimize gelerek görevine başladı. Aksoy için saat 16:00'da Kocaeli Valilik binasında karışama töreni düzenlendi.   KARŞILAMA TÖRENİNE YOĞUN İLGİ Yeni Vali Hüseyin Aksoy’u karşılamaya, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, EDOK Komutanı Metin Gürak, KSO Ayhan Zeytinoğlu, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı, Vedat Yoldaş, Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Daire müdürleri ve valilik personelinin katılım gösterdi. ​ “TÜRKİYE’NİN EN NADİDE İLLERİNDEN” 13 Haziran’da yayınlanan Valiler Kararnamesiyle ilimize atanan Vali Hüseyin Aksoy yaptığı ilk açıklamada, “Son Valiler kararnamesiyle Kocaeli’ye atandım. Şu an itibariyle görevime başlamış bulunuyorum. Öncelikle karşılama nezaketinde bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. En Son görevimiz Diyarbakır Valiliğiydi. Kocaeli ilimiz Türkiye’nin en nadide illerinden birisi. Özellikle sanayi konusunda ülkenin en başta gelen illerinden. Türkiye’nin en önemli illerinin başında geliyor. Aldığım ön bilgilere göre Kocaeli’nin dış ticaret rakamı 59 milyar dolar. Türkiye’nin dış ticaret hacminin yüzde 18’ini karşılayan bir il. Özellikle Kocaeli’nin birçok projesi ve faaliyetleri var. Bizden önce bu çalışmaları yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.       “KOCAELİ ÖNEMLİ BİR İL” “88 bini aşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli” diyen Vali Aksoy, “368 bin toplam öğrenciye sahip. Limanlarıyla Kocaeli önemli bir il. Burada görev yapıyor olmaktan büyük onur duyacağım. Lojistiğin yanında bir de turizm şehri olma noktasında Kocaeli’yi farklı noktalara taşıma gayretinde olacağız. Kocaeli çok daha iyi noktaya taşınmaya devam edecek. Kurumlarımızı fırsat buldukça ziyaret edeceğim. Önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaları ortaya koyacağız. İstişare içerisinde çalışmalarını gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. 
İlimize Vali olarak atanan Hüseyin Aksoy ayağının tozuyla Akçakoca Konferans Salonu’nda açıklamalarda bulundu. Vali Aksoy konuşmasında, “Kocaeli önemli bir il. Burada görev yapıyor olmaktan büyük onur duyacağım” dedi

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Valiler Kararnamesiyle ilimize atanan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Kocaeli’ye geldi. Son valiler kararnamesi ile Diyarbakır’a atanan Hasan Basri Güzeloğlu bugün ilimizden ayrıldı Güzeloğlu,  sabah saat 10.00’da personeliyle vedalaşıp Diyarbakır’a gitti. Kocaeli’nin yeni valisi Hüseyin Aksoy bugün ilimize gelerek görevine başladı. Aksoy için saat 16:00'da Kocaeli Valilik binasında karışama töreni düzenlendi.

 

YENİ VALİ HÜSEYİN AKSOY (9)

KARŞILAMA TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

Yeni Vali Hüseyin Aksoy’u karşılamaya, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, EDOK Komutanı Metin Gürak, KSO Ayhan Zeytinoğlu, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı, Vedat Yoldaş, Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Daire müdürleri ve valilik personelinin katılım gösterdi. ​

YENİ VALİ HÜSEYİN AKSOY (6)

“TÜRKİYE’NİN EN NADİDE İLLERİNDEN”

13 Haziran’da yayınlanan Valiler Kararnamesiyle ilimize atanan Vali Hüseyin Aksoy yaptığı ilk açıklamada, “Son Valiler kararnamesiyle Kocaeli’ye atandım. Şu an itibariyle görevime başlamış bulunuyorum. Öncelikle karşılama nezaketinde bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. En Son görevimiz Diyarbakır Valiliğiydi. Kocaeli ilimiz Türkiye’nin en nadide illerinden birisi. Özellikle sanayi konusunda ülkenin en başta gelen illerinden. Türkiye’nin en önemli illerinin başında geliyor. Aldığım ön bilgilere göre Kocaeli’nin dış ticaret rakamı 59 milyar dolar. Türkiye’nin dış ticaret hacminin yüzde 18’ini karşılayan bir il. Özellikle Kocaeli’nin birçok projesi ve faaliyetleri var. Bizden önce bu çalışmaları yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

YENİ VALİ HÜSEYİN AKSOY (4)  

 

“KOCAELİ ÖNEMLİ BİR İL”

“88 bini aşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli” diyen Vali Aksoy, “368 bin toplam öğrenciye sahip. Limanlarıyla Kocaeli önemli bir il. Burada görev yapıyor olmaktan büyük onur duyacağım. Lojistiğin yanında bir de turizm şehri olma noktasında Kocaeli’yi farklı noktalara taşıma gayretinde olacağız. Kocaeli çok daha iyi noktaya taşınmaya devam edecek. Kurumlarımızı fırsat buldukça ziyaret edeceğim. Önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaları ortaya koyacağız. İstişare içerisinde çalışmalarını gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.