LASTİK İŞ
ismail

VALİ AKSOY'DAN ŞEHİT YAKINLARINA ZİYARET

16.10.2019 - 18:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ AKSOY'DAN ŞEHİT YAKINLARINA ZİYARET

Vali Hüseyin Aksoy, Kartepe’de eğitim helikopterinin düşmesi sonucu şehadet mertebesine eren Şehidimiz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in Başiskele ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Hüseyin Aksoy’a Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.   Vali Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’i ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.   Başiskele İlçe Müftü Vekili Uzm. Vaiz Muhammet Yıldız’ın şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehidimiz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy'a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler. 
Vali Hüseyin Aksoy, Kartepe’de eğitim helikopterinin düşmesi sonucu şehadet mertebesine eren Şehidimiz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in Başiskele ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Hüseyin Aksoy’a Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

 
Vali Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’i ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

 

Başiskele İlçe Müftü Vekili Uzm. Vaiz Muhammet Yıldız’ın şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehidimiz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy'a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.