VADİ BESİCİLİK TAM NOT ALDI

12.09.2016 - 23:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VADİ BESİCİLİK TAM NOT ALDI

Türkiye'nin en hijyenik kurban kesim alanına sahip olan Vadi Besicilik, verdiği profesyonel hizmetle müşterilerinden tam not aldı

Kocaeli’nin başarılı iş adamlarından Cezmi Çiçek’ in sağlıklı organik ve GDO’suz hayvan yetiştirme hayaliyle yola çıkıp hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak milyonlarca liralık yatırım yaparak Gölcük Lütfiye Köyü’nde hizmete sunduğu  Vadi Besicilik, verdiği profesyonel hizmetle müşterilerinden tam not aldı.  Kesim sırasında herkesle tek tek bayramlaşan Çiçek, “Kurban Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin” ifadelerini kullandı.   Yaklaşık 600 büyük baş hayvanın kesildiği çiftlikte kurban kesenler  mükemmel bir hizmet aldı HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ Kurban bayramının ilk gününde yaklaşık 600 hayvanın kesildiği Türkiye’nin en büyük besi çiftliğinde her şey düşünülmüş.Türkiye’nin en modern ve en hijyen mezbahanesini bölge insanına kazandıran Vadi Besicilik sizlere ailece kurbanınızın kesimini izlerken kahvaltı ve kavurmanızı yeme fırsatı da sunuyor. Her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü mezbahane de kesimden parçalanmaya kadar tribünden takip etme imkanı sunuyor. Sizlere sadece paketlenmiş etlerinizle ikinci bir kurbanda buluşmak hayaliyle evinizin yolunu tutmak kalıyor. Tamamen İslami usullere uygun olarak kesilen kurbanlık hayvanların hak sahiplerine ulaştırılması sırasında gösterilen özen ve ihtimam büyük takdir topladı. 150 KASAP ÇALIŞTI 150 kasabın görev yaptığı alanda,kesim sırasında yapılan işlemleri yerinde izleme şansı bulan hak sahipleri,“Cezmi Beye teşekkür ediyoruz. Dini bir vecibemizi yerine getirirken, hiçbir şeye karışmadan her şeyin en mükemmel noktada gerçekleştirilmesi yine beklediğimiz süre içerisinde binlerce insana gösterilen özel ihtimam yapılan ikramlar takdire şayandır. Bundan böyle herkese Kurban Bayramı öncesinde hiç vakit kaybetmen Vadi Besicilik çiftliğine müracaat etmelerini istiyoruz” dedi. İşadamı Cezmi Çiçek tarafından Gölcük Lütfiye Köyü’ne kurulan Vadi Besicilik, Kurban Bayramı’nda yapılan hizmetten tam not aldı. İÇİMİZ RAHAT Kurbanların paketlenip arabalarına kadar teslim edildiğini söyleyen hak sahipleri, “Gölcük’ün böylesine modern ve mükemmel bir besi çiftliğine kavuşmasına vesile olan sayın Cezmi Çiçek’e de takdir ve teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Gölcüklülerin ve çevremizdeki il ve ilçelerin artık içleri rahat olsun. Bizler kendimiz gelecek senede aynı adreste buluşacağımız gibi kurban vecibesini yerine getirecek olan herkesi de bu güzel çiftlikte buluşmaya davet ediyoruz” İş adamı Cezmi Çiçek, herkesle tek tek bayramlaşarak, kurban kesimini takip etti 
Türkiye'nin en hijyenik kurban kesim alanına sahip olan Vadi Besicilik, verdiği profesyonel hizmetle müşterilerinden tam not aldı

Kocaeli’nin başarılı iş adamlarından Cezmi Çiçek’ in sağlıklı organik ve GDO’suz hayvan yetiştirme hayaliyle yola çıkıp hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak milyonlarca liralık yatırım yaparak Gölcük Lütfiye Köyü’nde hizmete sunduğu  Vadi Besicilik, verdiği profesyonel hizmetle müşterilerinden tam not aldı.  Kesim sırasında herkesle tek tek bayramlaşan Çiçek, “Kurban Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 

Yaklaşık 600 büyük baş hayvanın kesildiği çiftlikte kurban kesenler  mükemmel bir hizmet aldı

HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

Kurban bayramının ilk gününde yaklaşık 600 hayvanın kesildiği Türkiye’nin en büyük besi çiftliğinde her şey düşünülmüş.Türkiye’nin en modern ve en hijyen mezbahanesini bölge insanına kazandıran Vadi Besicilik sizlere ailece kurbanınızın kesimini izlerken kahvaltı ve kavurmanızı yeme fırsatı da sunuyor. Her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü mezbahane de kesimden parçalanmaya kadar tribünden takip etme imkanı sunuyor. Sizlere sadece paketlenmiş etlerinizle ikinci bir kurbanda buluşmak hayaliyle evinizin yolunu tutmak kalıyor.

Tamamen İslami usullere uygun olarak kesilen kurbanlık hayvanların hak sahiplerine ulaştırılması sırasında gösterilen özen ve ihtimam büyük takdir topladı.

150 KASAP ÇALIŞTI

150 kasabın görev yaptığı alanda,kesim sırasında yapılan işlemleri yerinde izleme şansı bulan hak sahipleri,“Cezmi Beye teşekkür ediyoruz. Dini bir vecibemizi yerine getirirken, hiçbir şeye karışmadan her şeyin en mükemmel noktada gerçekleştirilmesi yine beklediğimiz süre içerisinde binlerce insana gösterilen özel ihtimam yapılan ikramlar takdire şayandır. Bundan böyle herkese Kurban Bayramı öncesinde hiç vakit kaybetmen Vadi Besicilik çiftliğine müracaat etmelerini istiyoruz” dedi.

iceri3-014.jpg

İşadamı Cezmi Çiçek tarafından Gölcük Lütfiye Köyü’ne kurulan Vadi Besicilik, Kurban Bayramı’nda yapılan hizmetten tam not aldı.

İÇİMİZ RAHAT

Kurbanların paketlenip arabalarına kadar teslim edildiğini söyleyen hak sahipleri, “Gölcük’ün böylesine modern ve mükemmel bir besi çiftliğine kavuşmasına vesile olan sayın Cezmi Çiçek’e de takdir ve teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Gölcüklülerin ve çevremizdeki il ve ilçelerin artık içleri rahat olsun. Bizler kendimiz gelecek senede aynı adreste buluşacağımız gibi kurban vecibesini yerine getirecek olan herkesi de bu güzel çiftlikte buluşmaya davet ediyoruz”

iceri4-005.jpg

İş adamı Cezmi Çiçek, herkesle tek tek bayramlaşarak, kurban kesimini takip etti 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.