VADİ BESİCİLİK'DEN BAYRAMDA ÖRNEK HİZMET

Kocaeli 28.09.2015 - 09:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

VADİ BESİCİLİK'DEN BAYRAMDA ÖRNEK HİZMET

İlçemiz Selimiye Köyü'nde kurulu bulunan Vadi Besicilik, Kuban Bayramı'nda verdiği hizmetle yine lider kuruluş oldu.

Selimiye Köyü'nde kurulu bulunan ve Türkiye'nin ilk organik kesim hayvanlarını yetiştiren Vadi Besicilik, Kurban Bayramı süresince müşterilerine yine örnek bir hizmet verdi..Kurbanlıklarını Vadi Besicilik'ten satın alan Kocaelililer, tamamen hijnenik bir ortamda, uzman kasaplar tarafından dini kurallara uygun olarak kesilen kurbanlıklarını hiç bir sorun yaşamadan teslim aldılar.  Vadi Besicilik'in sahibi İş adamı Cezmi Çiçek, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerine sorunsuz bir Kurban Bayramı yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.  Vadi Besicilik'te yetiştirilen kurbanlıklar GDO'suz organik yemle özenle besleniyor. Kuruluş, kurban satın alan müşterilerine kesim hizmetini de yine bünyesinde bulunan kesim hanesinde gerçekleştiriyor. 
İlçemiz Selimiye Köyü'nde kurulu bulunan Vadi Besicilik, Kuban Bayramı'nda verdiği hizmetle yine lider kuruluş oldu.

Selimiye Köyü'nde kurulu bulunan ve Türkiye'nin ilk organik kesim hayvanlarını yetiştiren Vadi Besicilik, Kurban Bayramı süresince müşterilerine yine örnek bir hizmet verdi..Kurbanlıklarını Vadi Besicilik'ten satın alan Kocaelililer, tamamen hijnenik bir ortamda, uzman kasaplar tarafından dini kurallara uygun olarak kesilen kurbanlıklarını hiç bir sorun yaşamadan teslim aldılar. 

Vadi Besicilik'in sahibi İş adamı Cezmi Çiçek, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerine sorunsuz bir Kurban Bayramı yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Vadi Besicilik'te yetiştirilen kurbanlıklar GDO'suz organik yemle özenle besleniyor. Kuruluş, kurban satın alan müşterilerine kesim hizmetini de yine bünyesinde bulunan kesim hanesinde gerçekleştiriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.