LASTİK İŞ

UZUNER, YENİDEN ADAY

Asayiş 19.11.2015 - 19:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

UZUNER, YENİDEN ADAY

CHP'de kongre süreci başladı. Ana kademelerin yanında gençlik ve kadın kollarında da hazırlıklar var. CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner. Yeniden aday olacağını belirtti.

GENÇLERLE KUCAKLAŞTIK Uzuner, “Bildiğiniz gibi 1 yıldır bu onurlu görevi sürdürüyorum. Bu sürede başkan olmanın değil cumhuriyet değerlerini bu yetkiyle daha çok savunabilmenin mutluluğunu arkadaşlarımla yaşadım. Atatürk ilke ve devrimlerine, demokratik ve insani konulara partili arkadaşlarımla sahip çıkmaktan onur duydum.  Ulaşlı'dan Yazlık'a kadar bulunan her genç arkadaşımızla birlik içinde kucaklaşmanın gururunu yaşadım" şeklinde konuştu. BAYRAĞIMIZI YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ Uzuner "Şimdi 6 oklu bayrağımızı Gölcük'te yükseğe, daha yükseğe çıkarmak zamanıdır. Yaşadıklarımdan öğrendiklerimle daha fazla değer katabilecek ve mücadelemize daha sıkı, sımsıkı sarılabilecek motivasyon bizde vardır. Üye olmak için yaşımın tutmasını beklediğim partimde şimdi daha büyük bir şevkle ve arkadaşlarımla çalışmak için hazırız. Canımızı dişimize takıp, tüm gücümüzle ve yorulmadan çalışmaya hazırız. Mustafa Kemal'in askerleri olarak göreve hazırız. CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanlığı gibi gururlu ve onurlu göreve tekrar aday olmaktan kıvanç duyuyorum” dedi.
CHP'de kongre süreci başladı. Ana kademelerin yanında gençlik ve kadın kollarında da hazırlıklar var. CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner. Yeniden aday olacağını belirtti.

GENÇLERLE KUCAKLAŞTIK
Uzuner, “Bildiğiniz gibi 1 yıldır bu onurlu görevi sürdürüyorum. Bu sürede başkan olmanın değil cumhuriyet değerlerini bu yetkiyle daha çok savunabilmenin mutluluğunu arkadaşlarımla yaşadım. Atatürk ilke ve devrimlerine, demokratik ve insani konulara partili arkadaşlarımla sahip çıkmaktan onur duydum.  Ulaşlı'dan Yazlık'a kadar bulunan her genç arkadaşımızla birlik içinde kucaklaşmanın gururunu yaşadım" şeklinde konuştu.
BAYRAĞIMIZI YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ
Uzuner "Şimdi 6 oklu bayrağımızı Gölcük'te yükseğe, daha yükseğe çıkarmak zamanıdır. Yaşadıklarımdan öğrendiklerimle daha fazla değer katabilecek ve mücadelemize daha sıkı, sımsıkı sarılabilecek motivasyon bizde vardır. Üye olmak için yaşımın tutmasını beklediğim partimde şimdi daha büyük bir şevkle ve arkadaşlarımla çalışmak için hazırız. Canımızı dişimize takıp, tüm gücümüzle ve yorulmadan çalışmaya hazırız. Mustafa Kemal'in askerleri olarak göreve hazırız.
CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanlığı gibi gururlu ve onurlu göreve tekrar aday olmaktan kıvanç duyuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.