ÜNLÜ'DEN REFERANDUM UYARISI

Kocaeli 28.01.2017 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜNLÜ'DEN REFERANDUM UYARISI

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda, “Bizim verdiğimiz kararla ilgili kafasında karışıklık olan varsa buradan çıktıktan sonra evine giderek, istifasını sunmalıdır. Hayır organizasyonuyla içimizde fitne kurmak isteyenlere asla izin vermeyin” dedi.

MHP İlçe Başkanları Toplantısı Gölcük Dumanoğlu Restaurant’ta yapıldı. Toplantıda MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra 12 ilçe başkanı ve il yönetimi de yer aldı. İlçe başkanları ile fikir alışverişinde bulunan Ünlü, referandum çalışmaları ile ilgili çalışmalarını ilçe başkanlarına aktardı. Ünlü ayrıca referandumda evet oyu verileceğini yineleyerek, “Bu bir AKP projesi ya da Recep Tayyip Erdoğan projesi değildir. Bu coğrafyada söz sahibi olmak istiyorsak referanduma evet demeliyiz. Bizim verdiğimiz kararla ilgili kafasında karışıklık olan varsa buradan çıktıktan sonra evine giderek, istifasını sunmalıdır. Hayır organizasyonuyla içimizde fitne kurmak isteyenlere asla izin vermeyin” açıklamasında bulundu. “OYLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ” MHP İl Başkanı Aydın Ünlü açıklamasında, “MHP Kocaeli İl Teşkilatının organize ettiği aylık ilçe başkanları toplantısı dün Çayırova’da sonlandı. Referandum öncesi özellikle ilçe başkanları ve yönetimleri ile yapılacak toplantıların planı yapıldı. İlçe yönetim kurulları ile hızlandırılmış toplantılar yapılacak. Bu toplantılarda referandum ile ilgili bilgilendirme çalışmaları ve görevlendirmeler yapılacak. MHP teşkilatlarının evet olarak çalışma yapacağı referandumda, seçimlerde gösterdiğimiz hassasiyeti göstererek MHP oylarına sahip çıkacağız. Ayrıca referandum çalışmalarında ortak bir çalışma olmayacak her teşkilat kendi çalışmasını yürütecektir. Referandum çalışmalarının partimiz adına ilimizden başlamasını istiyoruz. Sayın Genel Başkanımız da kentimize ayrı önem vermektedir. Bu konuda çağrımızda oldu” ifadelerini kullandı. “YÜZDE 75 EVET OYU ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM” Ünlü açıklamasının devamında, “Önümüzdeki hafta genel merkezden gelecek olan “neden evet diyoruz” başlıklı bildiri elimize ulaştığında sizinle de bunları paylaşacağız. Bu bir AKP projesi ya da Recep Tayyip Erdoğan projesi değildir. Bu coğrafyada söz sahibi olmak istiyorsak referanduma evet demeliyiz. Bölgede masada söz sahibi olmak için referandumda evet oyu vereceğiz. Hayır diyenlerin niçin hayır dediği, hangi pencereden bakarak bunu söylediği önemlidir. Fotoğrafa yukarıdan bakarak büyük fotoğrafı görürsek neden evet demek zorunda olduğumuzu göreceğiz. Bizim verdiğimiz kararla ilgili kafasında karışıklık olan varsa buradan çıktıktan sonra evine giderek, istifasını sunmalıdır. Hayır organizasyonuyla içimizde fitne kurmak isteyenlere asla izin vermeyin. Referandumdan hayır çıkma ihtimali yok. Kendi haline bırakırsak yüzde 65, iyi bir çalışma yapılırsa yüzde 70-75 evet oyu çıkacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda, “Bizim verdiğimiz kararla ilgili kafasında karışıklık olan varsa buradan çıktıktan sonra evine giderek, istifasını sunmalıdır. Hayır organizasyonuyla içimizde fitne kurmak isteyenlere asla izin vermeyin” dedi.

MHP İlçe Başkanları Toplantısı Gölcük Dumanoğlu Restaurant’ta yapıldı. Toplantıda MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra 12 ilçe başkanı ve il yönetimi de yer aldı. İlçe başkanları ile fikir alışverişinde bulunan Ünlü, referandum çalışmaları ile ilgili çalışmalarını ilçe başkanlarına aktardı. Ünlü ayrıca referandumda evet oyu verileceğini yineleyerek, “Bu bir AKP projesi ya da Recep Tayyip Erdoğan projesi değildir. Bu coğrafyada söz sahibi olmak istiyorsak referanduma evet demeliyiz. Bizim verdiğimiz kararla ilgili kafasında karışıklık olan varsa buradan çıktıktan sonra evine giderek, istifasını sunmalıdır. Hayır organizasyonuyla içimizde fitne kurmak isteyenlere asla izin vermeyin” açıklamasında bulundu.

“OYLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü açıklamasında, “MHP Kocaeli İl Teşkilatının organize ettiği aylık ilçe başkanları toplantısı dün Çayırova’da sonlandı. Referandum öncesi özellikle ilçe başkanları ve yönetimleri ile yapılacak toplantıların planı yapıldı. İlçe yönetim kurulları ile hızlandırılmış toplantılar yapılacak. Bu toplantılarda referandum ile ilgili bilgilendirme çalışmaları ve görevlendirmeler yapılacak. MHP teşkilatlarının evet olarak çalışma yapacağı referandumda, seçimlerde gösterdiğimiz hassasiyeti göstererek MHP oylarına sahip çıkacağız. Ayrıca referandum çalışmalarında ortak bir çalışma olmayacak her teşkilat kendi çalışmasını yürütecektir. Referandum çalışmalarının partimiz adına ilimizden başlamasını istiyoruz. Sayın Genel Başkanımız da kentimize ayrı önem vermektedir. Bu konuda çağrımızda oldu” ifadelerini kullandı.

“YÜZDE 75 EVET OYU ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Ünlü açıklamasının devamında, “Önümüzdeki hafta genel merkezden gelecek olan “neden evet diyoruz” başlıklı bildiri elimize ulaştığında sizinle de bunları paylaşacağız. Bu bir AKP projesi ya da Recep Tayyip Erdoğan projesi değildir. Bu coğrafyada söz sahibi olmak istiyorsak referanduma evet demeliyiz. Bölgede masada söz sahibi olmak için referandumda evet oyu vereceğiz. Hayır diyenlerin niçin hayır dediği, hangi pencereden bakarak bunu söylediği önemlidir. Fotoğrafa yukarıdan bakarak büyük fotoğrafı görürsek neden evet demek zorunda olduğumuzu göreceğiz. Bizim verdiğimiz kararla ilgili kafasında karışıklık olan varsa buradan çıktıktan sonra evine giderek, istifasını sunmalıdır. Hayır organizasyonuyla içimizde fitne kurmak isteyenlere asla izin vermeyin. Referandumdan hayır çıkma ihtimali yok. Kendi haline bırakırsak yüzde 65, iyi bir çalışma yapılırsa yüzde 70-75 evet oyu çıkacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.