LASTİK İŞ

UMUTTEPE'YE HER NOKTADAN ULAŞIM

Kocaeli 20.09.2016 - 17:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

UMUTTEPE'YE HER NOKTADAN ULAŞIM

Büyükşehir, Umuttepe Yerleşkesi’ne kentin her köşesinden 38 hat ile 2 bin 189 sefer yaparak, günde 146 bin yolcu taşıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ)  Umuttepe Yerleşkesi ile Üniversite Hastanesi’ne kentin dört bir yanından kolay ulaşım için yeni hatları devreye soktu.  01 Şubat 2016 tarihine kadar bölgede 24 hatla hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 14 hatla ulaşım ağını genişletti. 24 adet hat ile Umuttepe Yerleşkesine ortalama 105 bin yolcu taşıma kapasitesi ve günlük 1.676 adet sefer ile hizmet verilirken yeni hatlarla bu sayı arttırıldı.   UMUTTEPE’YE TEK VASITAYLA ULAŞIM 240 adet yeni otobüsün devreye alınması ile birlikte ilçelerden Umuttepe Yerleşkesi’ne 14 yeni hat daha açılarak toplamda bölgeye 38 farklı hat ile hizmet verilmeye başlandı. Yeni hatlar hizmete açılmadan önce ilçelerde ikamet eden vatandaşlar iki veya daha fazla aktarma yaparak Umuttepe Yerleşkesi’ne ulaşımlarını sağlarken, yeni hatlarla birlikte tek vasıta ile bölgeye ulaşım sağlayabiliyorlar. 38 adet hat ortalama 146 bin yolcu taşıma kapasitesi ve günlük 2 bin 189 sefer ile Umuttepe bölgesine hizmet veriyor.   SÜREKLİ KONTROL Kocaeli’nin en yüksek oranda yolcu sirkülasyonunun olduğu KOÜ Umuttepe Yerleşkesi’ne ulaşım konusunda Büyükşehir Belediyesi titizlikle çalışarak bölgeyi sürekli kontrol ve denetim altında tutuyor. Bölgede önemli bir Araştırma Hastanesi’nin bulunması, yaklaşık olarak 75 bin öğrencinin eğitim aldığı üniversite kampüsünün yer almasından dolayı ulaşım sürekli olarak kontrol altında tutuluyor. Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nca bölgede sürekli bulundurulan ekipler, yaşanan sıkıntılara anında müdahalede bulunarak vatandaşların ulaşım konusunda mağdur olmamalarını sağlıyor.   HER YERDEN ULAŞIM Umuttepe yerleşkesine Kandıra ilçesi hariç tüm ilçelerden tek araç ile ulaşım hizmeti sağlanıyor. Belediyemize bağlı olarak toplu taşıma hizmeti veren belediye ve Özel Halk Otobüsü araçlarının güzergah, sefer saati ve durak yerleri ile birlikte daha birçok bilgiye http://www.e-komobil.com/, http://www.kocaeli.bel.tr//OtobusSaatleri.aspx internet adreslerinden ve mobil platformlar için geliştirilen "e-komobil" uygulamasından ulaşabiliyor.
Büyükşehir, Umuttepe Yerleşkesi’ne kentin her köşesinden 38 hat ile 2 bin 189 sefer yaparak, günde 146 bin yolcu taşıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ)  Umuttepe Yerleşkesi ile Üniversite Hastanesi’ne kentin dört bir yanından kolay ulaşım için yeni hatları devreye soktu.  01 Şubat 2016 tarihine kadar bölgede 24 hatla hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 14 hatla ulaşım ağını genişletti. 24 adet hat ile Umuttepe Yerleşkesine ortalama 105 bin yolcu taşıma kapasitesi ve günlük 1.676 adet sefer ile hizmet verilirken yeni hatlarla bu sayı arttırıldı.

 

UMUTTEPE’YE TEK VASITAYLA ULAŞIM

240 adet yeni otobüsün devreye alınması ile birlikte ilçelerden Umuttepe Yerleşkesi’ne 14 yeni hat daha açılarak toplamda bölgeye 38 farklı hat ile hizmet verilmeye başlandı. Yeni hatlar hizmete açılmadan önce ilçelerde ikamet eden vatandaşlar iki veya daha fazla aktarma yaparak Umuttepe Yerleşkesi’ne ulaşımlarını sağlarken, yeni hatlarla birlikte tek vasıta ile bölgeye ulaşım sağlayabiliyorlar. 38 adet hat ortalama 146 bin yolcu taşıma kapasitesi ve günlük 2 bin 189 sefer ile Umuttepe bölgesine hizmet veriyor.

 

SÜREKLİ KONTROL

Kocaeli’nin en yüksek oranda yolcu sirkülasyonunun olduğu KOÜ Umuttepe Yerleşkesi’ne ulaşım konusunda Büyükşehir Belediyesi titizlikle çalışarak bölgeyi sürekli kontrol ve denetim altında tutuyor. Bölgede önemli bir Araştırma Hastanesi’nin bulunması, yaklaşık olarak 75 bin öğrencinin eğitim aldığı üniversite kampüsünün yer almasından dolayı ulaşım sürekli olarak kontrol altında tutuluyor. Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nca bölgede sürekli bulundurulan ekipler, yaşanan sıkıntılara anında müdahalede bulunarak vatandaşların ulaşım konusunda mağdur olmamalarını sağlıyor.

 

HER YERDEN ULAŞIM

Umuttepe yerleşkesine Kandıra ilçesi hariç tüm ilçelerden tek araç ile ulaşım hizmeti sağlanıyor. Belediyemize bağlı olarak toplu taşıma hizmeti veren belediye ve Özel Halk Otobüsü araçlarının güzergah, sefer saati ve durak yerleri ile birlikte daha birçok bilgiye http://www.e-komobil.com/, http://www.kocaeli.bel.tr//OtobusSaatleri.aspx internet adreslerinden ve mobil platformlar için geliştirilen "e-komobil" uygulamasından ulaşabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.