LASTİK İŞ

ÜMİT USTA 1 TON AŞURE DAĞITTI

20.10.2017 - 16:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜMİT USTA 1 TON AŞURE DAĞITTI

İlçemizin en köklü ve en etkin Unlu Mamüller İşletmesi olan, Ümit Usta Pastanesi, bu yılda Aşure Geleneğini bozmayarak, Gölcük 19 Mayıs Caddesi üzerindeki şubelerinin önünde, vatandaşlara 10’uncu Aşure etkinliklerinde 1 Ton Aşure ikramında bulundu

4 BİN KASE AŞURE DAĞITILDI Ümit Usta Pastanesi, içinde Muharrem Ayı münasebetiyle her sene düzenlediği, geleneksel Aşure etkinliğini bu sene bozmadı ve yaklaşık 1 ton olan 4 bin kase aşure dağıttı. Aşureleri Ümit ve Mustafa Karslıoğulları kardeşler yaprken, dağıtımını da bizzat elleriyle yaptılar. 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet veren Ümit Usta Pastanesi, bu sene de geleneği bozmadı ve cuma namazı çıkışında, 10. Geleneksel Aşure etkinliği ile Gölcüklü vatandaşlara 4 bin kişilik aşure dağıttı.   AŞURELER AYYILDIZLA SÜSLENDİ Ümit Usta Pastanesinin önünde gerçekleşen etkinlikte, Ümit usta Pastanenin sahipleri  Mustafa ve Ümit Karslıoğulları kardeşler aşureleri kendi elleriyle dağıttı. Aşureler ay yıldız motifleri ve Ümit Usta yazısı ile süslenmişti. Aşure dağıtımında her sene olduğu gibi bu sene izdiham yaşanırken, aşurelerini alan vatandaşlar "Allah kabul etsin" demeyi ihmal etmediler. Aşure dağıtımı sonrası bir açıklama yapan Karslıoğulları kardeşler, "Her yıl olduğu gibi bu senede geleneksel aşuremizi yaptık ve Gölcüklü vatandaşlarımıza dağıttık, İnşallah Allah kabul eder. Biz bu geleneği önümüzde ki yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz" dediler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.
İlçemizin en köklü ve en etkin Unlu Mamüller İşletmesi olan, Ümit Usta Pastanesi, bu yılda Aşure Geleneğini bozmayarak, Gölcük 19 Mayıs Caddesi üzerindeki şubelerinin önünde, vatandaşlara 10’uncu Aşure etkinliklerinde 1 Ton Aşure ikramında bulundu

4 BİN KASE AŞURE DAĞITILDI

Ümit Usta Pastanesi, içinde Muharrem Ayı münasebetiyle her sene düzenlediği, geleneksel Aşure etkinliğini bu sene bozmadı ve yaklaşık 1 ton olan 4 bin kase aşure dağıttı. Aşureleri Ümit ve Mustafa Karslıoğulları kardeşler yaprken, dağıtımını da bizzat elleriyle yaptılar. 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet veren Ümit Usta Pastanesi, bu sene de geleneği bozmadı ve cuma namazı çıkışında, 10. Geleneksel Aşure etkinliği ile Gölcüklü vatandaşlara 4 bin kişilik aşure dağıttı.

 

AŞURELER AYYILDIZLA SÜSLENDİ

Ümit Usta Pastanesinin önünde gerçekleşen etkinlikte, Ümit usta Pastanenin sahipleri  Mustafa ve Ümit Karslıoğulları kardeşler aşureleri kendi elleriyle dağıttı. Aşureler ay yıldız motifleri ve Ümit Usta yazısı ile süslenmişti. Aşure dağıtımında her sene olduğu gibi bu sene izdiham yaşanırken, aşurelerini alan vatandaşlar "Allah kabul etsin" demeyi ihmal etmediler. Aşure dağıtımı sonrası bir açıklama yapan Karslıoğulları kardeşler, "Her yıl olduğu gibi bu senede geleneksel aşuremizi yaptık ve Gölcüklü vatandaşlarımıza dağıttık, İnşallah Allah kabul eder. Biz bu geleneği önümüzde ki yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz" dediler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.