ÜCRETSİZ TAŞIMADA YENİ DÖNEM

Ekonomi 03.03.2017 - 11:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÜCRETSİZ TAŞIMADA YENİ DÖNEM

Ücretsiz taşımanın bütün hakları İçişleri Bakanlığı’na devredildi. Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, bundan sonra İçişleri Bakanlığı tarafından ücretsiz taşıma ilgilenecek

Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt Ankara’da ücretsiz ulaşımdan kaynaklanan alacakların tahsili için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na gitti. Hatırlanacağı gibi 2013 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından şehit yakınları, gazi, gazi yakınları, engelli ve yaşlılara ücretsiz seyahat hakkı düzenleyen yönetmelik yayımlandı. Bu yönetmelik ile ücretsiz taşımanın bedeli Maliye Bakanlığı tarafından karşılanacaktı.   İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA DEVREDİLDİ Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, son 4 aylık alacakların tahsil edilebilmesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na gitti. Oda Başkanı Kurt, “Bakanlık yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde yeni bir düzenlemeye gidildiğini öğrendik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yayımlanan yönetmelik sonrasında ücretsiz taşımanın bütün sorumluluğu İçişleri Bakanlığı’na verildi” dedi.    KASIM – ARALIK AYLARI KESİN ÖDENECEK Bizde İçişleri Bakanlığı ile görüşme yaptık diyen Oda Başkanı Kurt “Yaptığımız görüşmeler neticesinde ödeneğin çıkması için yazının Başbakanlıkta olduğunu öğrendik. Bizim şuanda 4 ayımız doldu. Kasım ve aralık aylarının ödemeleri kesin olarak yapılacak. Ocak ayında ödenebileceği bizlere söylendi. Bizde şimdi Başbakanlıktan çıkacak imzayı bekliyoruz. 15 gün içerisinde ödemenin yapılacağı belirtildi” dedi.
Ücretsiz taşımanın bütün hakları İçişleri Bakanlığı’na devredildi. Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, bundan sonra İçişleri Bakanlığı tarafından ücretsiz taşıma ilgilenecek

Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt Ankara’da ücretsiz ulaşımdan kaynaklanan alacakların tahsili için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na gitti. Hatırlanacağı gibi 2013 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından şehit yakınları, gazi, gazi yakınları, engelli ve yaşlılara ücretsiz seyahat hakkı düzenleyen yönetmelik yayımlandı. Bu yönetmelik ile ücretsiz taşımanın bedeli Maliye Bakanlığı tarafından karşılanacaktı.

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA DEVREDİLDİ

Kocaeli Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, son 4 aylık alacakların tahsil edilebilmesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na gitti. Oda Başkanı Kurt, “Bakanlık yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde yeni bir düzenlemeye gidildiğini öğrendik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yayımlanan yönetmelik sonrasında ücretsiz taşımanın bütün sorumluluğu İçişleri Bakanlığı’na verildi” dedi. 

 

KASIM – ARALIK AYLARI KESİN ÖDENECEK

Bizde İçişleri Bakanlığı ile görüşme yaptık diyen Oda Başkanı Kurt “Yaptığımız görüşmeler neticesinde ödeneğin çıkması için yazının Başbakanlıkta olduğunu öğrendik. Bizim şuanda 4 ayımız doldu. Kasım ve aralık aylarının ödemeleri kesin olarak yapılacak. Ocak ayında ödenebileceği bizlere söylendi. Bizde şimdi Başbakanlıktan çıkacak imzayı bekliyoruz. 15 gün içerisinde ödemenin yapılacağı belirtildi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.