LASTİK İŞ

TURKUAZ DİŞEVİ 1 YAŞINDA…

04.02.2016 - 17:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TURKUAZ DİŞEVİ 1 YAŞINDA…

Bir yıl önce 2 şubatta büyük bir heyacanla açılan Turkuaz Dişevi Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Gölcük ve çevre ilçelere hizmet vermeye devam ediyor. 4 ortak , 2 nöbetçi, hekim,4 uzman hekim,15 yardımcı personelle kadrosu güçlendiren Turkuaz diş evi şimdide Karamürselde şube açmanın hazırlığını yapıyor.

Özellikle akşam ve haftasonu Diş Hekimi açığı olan bölgemizde Turkuaz dişevi her gece 23.00 e kadar cuımartesi Pazar günü dahil devamlı diş hekimi hizmetiyle Gölcükte büyük bir açığı doldurdu.Gündüz işinden-mesaisinden kalkmak istemeyen vatandaşlarımız akşam saatlerinde ve hafta sonlarında rahatlıkla dişlerini yaptırabiliyor. Turkuaz Diş Evi kurumsal yapısını tamamlamak için Yeliz Yılmaz’ı hastane müdürü olarak atadı.Yeliz hanım şirketle ilgili şu bilgileri verdi: Turkuaz Diş Evi vizyonu gereği  büyümeyi hedefleyen ve bu konuda gerek çalışanlar gerek şirket ortakları bir takım halinde sadece Gölcük halkına değil bölgeye ve yurtdışından gelen vatandaşlarımıza da hizmet vermeyi amaçlamıştır. Şirket ortaklarından İbrahim Akgündüz yaptığı açıklamada Karamürsel Değirmendere Gölcük bölgesinden izmite istanbula ileri tedaviler için ,implant,çene ameliyatları,diş eti ameliyatları(periodontoloji),çocuk diş sağlığı (pedodonti) hizmetlerini Gölcükte verebilmenin gururunu yaşıyoruz.1 yıl boyunca bizi tercih edip kaliteli ağız diş sağlığı hizmeti alan tüm Gölcüklü-Karamürselli hastalarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.  
Bir yıl önce 2 şubatta büyük bir heyacanla açılan Turkuaz Dişevi Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Gölcük ve çevre ilçelere hizmet vermeye devam ediyor. 4 ortak , 2 nöbetçi, hekim,4 uzman hekim,15 yardımcı personelle kadrosu güçlendiren Turkuaz diş evi şimdide Karamürselde şube açmanın hazırlığını yapıyor.

Özellikle akşam ve haftasonu Diş Hekimi açığı olan bölgemizde Turkuaz dişevi her gece 23.00 e kadar cuımartesi Pazar günü dahil devamlı diş hekimi hizmetiyle Gölcükte büyük bir açığı doldurdu.Gündüz işinden-mesaisinden kalkmak istemeyen vatandaşlarımız akşam saatlerinde ve hafta sonlarında rahatlıkla dişlerini yaptırabiliyor.

Turkuaz Diş Evi kurumsal yapısını tamamlamak için Yeliz Yılmaz’ı hastane müdürü olarak atadı.Yeliz hanım şirketle ilgili şu bilgileri verdi: Turkuaz Diş Evi vizyonu gereği  büyümeyi hedefleyen ve bu konuda gerek çalışanlar gerek şirket ortakları bir takım halinde sadece Gölcük halkına değil bölgeye ve yurtdışından gelen vatandaşlarımıza da hizmet vermeyi amaçlamıştır.

Şirket ortaklarından İbrahim Akgündüz yaptığı açıklamada Karamürsel Değirmendere Gölcük bölgesinden izmite istanbula ileri tedaviler için ,implant,çene ameliyatları,diş eti ameliyatları(periodontoloji),çocuk diş sağlığı (pedodonti) hizmetlerini Gölcükte verebilmenin gururunu yaşıyoruz.1 yıl boyunca bizi tercih edip kaliteli ağız diş sağlığı hizmeti alan tüm Gölcüklü-Karamürselli hastalarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.