TÜRKKAN MUAMMASI !

Asayiş 08.06.2015 - 14:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜRKKAN MUAMMASI !

Sabah saatlerinde vekilliği kaybettiği iddia edilen Lütfü Türkkan’ın yerini koruduğu öne sürüldü

Kocaeli genelinde alınan sonuçlara göre MHP 2 vekil çıkarırken HDP ise vekil çıkaramamıştı. Bu sabah yurtdışından gelen oylarla MHP'nin vekil sayısı 1'e düşerken HDP'nin de 1 vekil çıkardığı iddia edilmişti. Ardından MHP'liler İl Seçim Kuruluna itirazda bulunmuştu.. Son gelen bilgiler ise Türkkan'ın yeniden vekil olduğu yönünde..Henüz teyit edilemeyen bu bilginin doğru olup olmadığı ilerleyen saaatlerde netleşecek.
Sabah saatlerinde vekilliği kaybettiği iddia edilen Lütfü Türkkan’ın yerini koruduğu öne sürüldü

Kocaeli genelinde alınan sonuçlara göre MHP 2 vekil çıkarırken HDP ise vekil çıkaramamıştı. Bu sabah yurtdışından gelen oylarla MHP'nin vekil sayısı 1'e düşerken HDP'nin de 1 vekil çıkardığı iddia edilmişti. Ardından MHP'liler İl Seçim Kuruluna itirazda bulunmuştu..

Son gelen bilgiler ise Türkkan'ın yeniden vekil olduğu yönünde..Henüz teyit edilemeyen bu bilginin doğru olup olmadığı ilerleyen saaatlerde netleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.