LASTİK İŞ
ismail

''TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLİYORUZ''

Gölcük 09.02.2016 - 20:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLİYORUZ''

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin her ay düzenlediği toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kadınlarla bir araya geldi.

Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, ve İlçemizdeki STK görevli bayanlar katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her ay düzenli olarak Kadınlar Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek, İlçedeki gelişmeler ve Belediye Hizmetleri hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Başkan toplantıya katılan kadınların yöneltiği sorulara cevap vererek, üyeleri aydınlatmaya devam etti.   TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLİYORUZ   Gölcük Bayanlar Meclisi toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bizim Kent Konseyi yapılanmasıyla ilgili samimi irademizi herkes biliyor. Geldiğimiz ilk günden itibaren Kent Konseyi yapılanmasında Türkiye’de örnek bir alt yapıyı oluşturduk. Kent Konseyi’nin altlıklarından da Gençlik Meclisi, Yaşlılar Meclisi, Bayanlar Meclisi gibi birtakım meclisler meydana geldi. Bu meclislerden de en aktif çalışanı Bayanlar Meclisimiz. Hem Gölcük’te, hem Kocaeli’de, hem de Türkiye’de birçok projemiz örnek gösterilmiştir. Bu nedenle ben bu oluşumu gönülden destekliyorum, sahipleniyorum. Gölcük Belediye Başkanı olarak beni en çok mutlu eden yapılanmalardan biri de Bayanlar Meclisimizdir. Biz yerel yönetimler olarak halkımızın bütün ihtiyaçlarını samimi bir şekilde mevcut yasalarımız el verdiği müddetçe karşılayan bir kurumuz. Bunu da halkımızla beraber, onlarla iç içe bir şekilde yapmak mecburiyetindeyiz.   ANKET YAPILACAK   Başkan Ellibeş Depremden sonra yapılanma sürecinin son çatısını örteceğimiz Kentsel Dönüşüm alanında büyük adımlar attık. Üç bölgede yapılacak olan Kentsel dönüşümle ilgili Bakanlık vatandaşların beklentisi yönünde anket yapacak. Sanayi alanındaki arsa sahipleri ile görüşmelere devam ediyor. Sizlerden ricamız desteklerinizi esirgememeniz. 3 bölgedeki Kentsel Dönüşümü halkımızdan aldığımız destekle, Bakanlığımızla birlikte sorumluluk bilincinde olan bir yönetim olarak gerekenleri en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.   ULAŞIMDA SON NOKTA   1 Şubat’da hizmete giren otobüslere de değinen Başkan Ellibeş “Büyükşehir Belediyesi İzmit – Gölcük arasına ve şehir içine otobüsler koydu. Vatandaşımızın memnuniyeti bizlere geliyor. Büyükşehir olmanın avantajlarını yaşıyoruz. Ulaşımda modern otobüslerimizle son noktaya geldik”dedi.   PROJELERE DEVAM EDİYOR   Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı “Gölcük Kent Konseyi olarak her zaman bize destek olan bir Belediye ile çalışıyoruz. Bu bizim için çok büyük bir avantaj. Kent Konseyi olarak bir çok projemiz devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar gününde tiyatromuz sahnelenecek” dedi.  
Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin her ay düzenlediği toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kadınlarla bir araya geldi.

Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, ve İlçemizdeki STK görevli bayanlar katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her ay düzenli olarak Kadınlar Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek, İlçedeki gelişmeler ve Belediye Hizmetleri hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Başkan toplantıya katılan kadınların yöneltiği sorulara cevap vererek, üyeleri aydınlatmaya devam etti.

 

TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLİYORUZ

 

Gölcük Bayanlar Meclisi toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bizim Kent Konseyi yapılanmasıyla ilgili samimi irademizi herkes biliyor. Geldiğimiz ilk günden itibaren Kent Konseyi yapılanmasında Türkiye’de örnek bir alt yapıyı oluşturduk. Kent Konseyi’nin altlıklarından da Gençlik Meclisi, Yaşlılar Meclisi, Bayanlar Meclisi gibi birtakım meclisler meydana geldi. Bu meclislerden de en aktif çalışanı Bayanlar Meclisimiz. Hem Gölcük’te, hem Kocaeli’de, hem de Türkiye’de birçok projemiz örnek gösterilmiştir. Bu nedenle ben bu oluşumu gönülden destekliyorum, sahipleniyorum. Gölcük Belediye Başkanı olarak beni en çok mutlu eden yapılanmalardan biri de Bayanlar Meclisimizdir. Biz yerel yönetimler olarak halkımızın bütün ihtiyaçlarını samimi bir şekilde mevcut yasalarımız el verdiği müddetçe karşılayan bir kurumuz. Bunu da halkımızla beraber, onlarla iç içe bir şekilde yapmak mecburiyetindeyiz.

 

ANKET YAPILACAK

 

Başkan Ellibeş Depremden sonra yapılanma sürecinin son çatısını örteceğimiz Kentsel Dönüşüm alanında büyük adımlar attık. Üç bölgede yapılacak olan Kentsel dönüşümle ilgili Bakanlık vatandaşların beklentisi yönünde anket yapacak. Sanayi alanındaki arsa sahipleri ile görüşmelere devam ediyor. Sizlerden ricamız desteklerinizi esirgememeniz. 3 bölgedeki Kentsel Dönüşümü halkımızdan aldığımız destekle, Bakanlığımızla birlikte sorumluluk bilincinde olan bir yönetim olarak gerekenleri en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

 

ULAŞIMDA SON NOKTA

 

1 Şubat’da hizmete giren otobüslere de değinen Başkan Ellibeş “Büyükşehir Belediyesi İzmit – Gölcük arasına ve şehir içine otobüsler koydu. Vatandaşımızın memnuniyeti bizlere geliyor. Büyükşehir olmanın avantajlarını yaşıyoruz. Ulaşımda modern otobüslerimizle son noktaya geldik”dedi.

 

PROJELERE DEVAM EDİYOR

 

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı “Gölcük Kent Konseyi olarak her zaman bize destek olan bir Belediye ile çalışıyoruz. Bu bizim için çok büyük bir avantaj. Kent Konseyi olarak bir çok projemiz devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar gününde tiyatromuz sahnelenecek” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.