LASTİK İŞ

TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ MEST ETTİ

25.06.2019 - 11:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ MEST ETTİ

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, geçtiğimiz akşam Değirmendere Yalı Evleri Anfi Tiyatro’da Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katılımıyla hafızalara kazanınan unutulmaz bir konser verdi.

11’i solo, 14’ü koro olmak üzere 25 türkü seslendiren koronun konseri katılımcıları mest etti. Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, geçtiğimiz akşam Değirmendere Yalı Evleri Anfi Tiyatro’da unutulmaz bir konser verdi. Değirmendereliler konsere büyük ilgi gösterip, anfi tiyatroyu tamamen doldururken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere, Belediye Meclis Üyeleri Oğuz Çelebi ve Özgür Yılmaz’da konsere katılanlar arasındaydı. KORO KULAKLARIN PASINI SİLDİ Şef Emrullah Erçelik yönetimindeki Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel 11’i solo, 14’ü koro olmak üzere 25 türküyü başarıyla seslendiren koro, Türkü severlere güzel dakikalar yaşattı ve adeta kulakların pasını sildi.   ŞEF ÇELİK VE KOROYU KUTLADI Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başarılı konser için Şef Emrullah Erçelik’e teşekkürlerini iletip, çiçek taktim ederken şunları söyledi: “Bir birinden değerli ve anlamlı sözlere sahip, kültürümüzü yansıtan Türkülerimizi burada dinlemek benim için büyük mutluluk. Şefimiz Emrullah Çelik başta olmak üzere tüm koro üyelerine ve yoğun katılım gösteren sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Dinleyenleri mest eden konserde davetliler ve vatandaşlar birbirinden güzel türkülere eşlik ederek güzel ve keyifli dakikalar yaşayarak konser son buldu. 
Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, geçtiğimiz akşam Değirmendere Yalı Evleri Anfi Tiyatro’da Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katılımıyla hafızalara kazanınan unutulmaz bir konser verdi.

11’i solo, 14’ü koro olmak üzere 25 türkü seslendiren koronun konseri katılımcıları mest etti.

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, geçtiğimiz akşam Değirmendere Yalı Evleri Anfi Tiyatro’da unutulmaz bir konser verdi. Değirmendereliler konsere büyük ilgi gösterip, anfi tiyatroyu tamamen doldururken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere, Belediye Meclis Üyeleri Oğuz Çelebi ve Özgür Yılmaz’da konsere katılanlar arasındaydı.

KORO KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Şef Emrullah Erçelik yönetimindeki Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel 11’i solo, 14’ü koro olmak üzere 25 türküyü başarıyla seslendiren koro, Türkü severlere güzel dakikalar yaşattı ve adeta kulakların pasını sildi.  

ŞEF ÇELİK VE KOROYU KUTLADI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başarılı konser için Şef Emrullah Erçelik’e teşekkürlerini iletip, çiçek taktim ederken şunları söyledi: “Bir birinden değerli ve anlamlı sözlere sahip, kültürümüzü yansıtan Türkülerimizi burada dinlemek benim için büyük mutluluk. Şefimiz Emrullah Çelik başta olmak üzere tüm koro üyelerine ve yoğun katılım gösteren sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Dinleyenleri mest eden konserde davetliler ve vatandaşlar birbirinden güzel türkülere eşlik ederek güzel ve keyifli dakikalar yaşayarak konser son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.