LASTİK İŞ
ismail

TURİZM BİRLİĞİ TOPLANDI

10.07.2017 - 09:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TURİZM BİRLİĞİ TOPLANDI

Gölcük İlçe Turizm Birliği Meclis Toplantısı Gölcük Belediyesi Örcün Sultan Hatun Konağında gerçekleştirildi. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Turizm Birliği Müdürü Ayşe Dışpınar ile meclis üyeleri katıldı.

Kocaeli Gölcük Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği Olağan Meclis Toplantısı Gölcük Gölcük Belediyesi Örcün Sultan Hatun Konağında gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda geçtiğimiz yılın kesin hesapları konusu görüşüldü. Toplantıda Termal Turizm'in Karar Maddeleri Görüşüldü Toplantıda ilk olarak 2016 yılı kesin hesapları konusu görüşüldü. Sonrasında 2016 yılı faaliyet raporunun görüşülmesine geçildi. Bu görüşmenin tamamlanmasının ardından Birlik Tüzüğü'nün 14. Maddesi gereğince, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Sedat Kul ve Murat Kılıç birlik encümeni oldular. Yine Birlik Tüzüğü'nün 13. Maddesi gereğince, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Mevlüt Demir ve Hikmet Tuncay, Gölcük Belediye Meclis üyeleri İlyas Yazıcı, Özgür Yılmaz, Başiskele Belediye Meclis üyeleri Ahmet Çoban, Kemal Erdem, plan ve bütçe komisyonuna seçildi. Seçimin ardından toplantıda konu ile ilgili son bilgiler aktarıldı.
Gölcük İlçe Turizm Birliği Meclis Toplantısı Gölcük Belediyesi Örcün Sultan Hatun Konağında gerçekleştirildi. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Turizm Birliği Müdürü Ayşe Dışpınar ile meclis üyeleri katıldı.

Kocaeli Gölcük Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği Olağan Meclis Toplantısı Gölcük Gölcük Belediyesi Örcün Sultan Hatun Konağında gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda geçtiğimiz yılın kesin hesapları konusu görüşüldü.
Toplantıda Termal Turizm'in Karar Maddeleri Görüşüldü
Toplantıda ilk olarak 2016 yılı kesin hesapları konusu görüşüldü. Sonrasında 2016 yılı faaliyet raporunun görüşülmesine geçildi. Bu görüşmenin tamamlanmasının ardından Birlik Tüzüğü'nün 14. Maddesi gereğince, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Sedat Kul ve Murat Kılıç birlik encümeni oldular. Yine Birlik Tüzüğü'nün 13. Maddesi gereğince, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Mevlüt Demir ve Hikmet Tuncay, Gölcük Belediye Meclis üyeleri İlyas Yazıcı, Özgür Yılmaz, Başiskele Belediye Meclis üyeleri Ahmet Çoban, Kemal Erdem, plan ve bütçe komisyonuna seçildi. Seçimin ardından toplantıda konu ile ilgili son bilgiler aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.