LASTİK İŞ
ismail

TÜLÜ ''BİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ''

Gölcük 28.08.2015 - 14:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜLÜ ''BİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ''

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları nedeni ile Basın açıklaması yaptı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları nedeni ile Basın açıklaması yaptı. TEMAD Başkanı Bekir Tülü “Birlik olmak istiyorsak olayların yanında olmalıyız. Ancak o zaman birlik oluruz. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği bütüncül yapısıyla üzerine düşecek hertürlü görevi ifa etmeye hazırdır”dedi.   BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ KİMSE BOZAMAZ Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Merkezinin terör olaylarına karşı yaptığı basın açıklamsının ardınan TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimide basın açıklamsı yaptı. Başkan Tülü “Son günerde ülkemizde artan terör saldırıları sonucu çok sayıda Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu, Emniyet teşkilatı mensubu, korucularımız ve sivil halktan şehitler verilmiştir. Türk milletinin birliği bütünlüğü ve bekasına yönelik yapılan bütün terör saldırılarını kınıyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet , yüce milletimize Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Emniyet Teşkilatımıza bassalığı diliyoruz”dedi.   BİZ VERİLECEK HER GÖREVE HAZIRIZ Başkan Tülü “Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen bütün şer odakları şunu bilmelidir ki yüzyıllardır var olan Türk Milleti bundan sonrada bu topraklarda bir bütün olarak var olacaktır. Ülkemizin coğrafi bütünlüğüne, birlik bereberliğine aziz önderimiz Atatürk’ün kurduğu laik ve üniter devlet yapısına yapılan saldırı misli ile karşılık bulacaktır. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği bütüncül yapısıyla üzerine düşecek hertürlü görevi ifa etmeye hazırdır”dedi.   ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ Başkan Tülü “Derinceli şehidimizin ailesini ziyaret ettik. Taziyelerimizi ilettik. Dernek olarak Şehit ve gazilerimizin her zaman yanında olduğunu ilettik. Bundan sonrada şehit ailelerimizin her zaman yanında olacağız”dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları nedeni ile Basın açıklaması yaptı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları nedeni ile Basın açıklaması yaptı. TEMAD Başkanı Bekir Tülü “Birlik olmak istiyorsak olayların yanında olmalıyız. Ancak o zaman birlik oluruz. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği bütüncül yapısıyla üzerine düşecek hertürlü görevi ifa etmeye hazırdır”dedi.

 

BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ KİMSE BOZAMAZ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Merkezinin terör olaylarına karşı yaptığı basın açıklamsının ardınan TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimide basın açıklamsı yaptı. Başkan Tülü “Son günerde ülkemizde artan terör saldırıları sonucu çok sayıda Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu, Emniyet teşkilatı mensubu, korucularımız ve sivil halktan şehitler verilmiştir. Türk milletinin birliği bütünlüğü ve bekasına yönelik yapılan bütün terör saldırılarını kınıyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet , yüce milletimize Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Emniyet Teşkilatımıza bassalığı diliyoruz”dedi.

 

BİZ VERİLECEK HER GÖREVE HAZIRIZ

Başkan Tülü “Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen bütün şer odakları şunu bilmelidir ki yüzyıllardır var olan Türk Milleti bundan sonrada bu topraklarda bir bütün olarak var olacaktır. Ülkemizin coğrafi bütünlüğüne, birlik bereberliğine aziz önderimiz Atatürk’ün kurduğu laik ve üniter devlet yapısına yapılan saldırı misli ile karşılık bulacaktır. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği bütüncül yapısıyla üzerine düşecek hertürlü görevi ifa etmeye hazırdır”dedi.

 

ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ

Başkan Tülü “Derinceli şehidimizin ailesini ziyaret ettik. Taziyelerimizi ilettik. Dernek olarak Şehit ve gazilerimizin her zaman yanında olduğunu ilettik. Bundan sonrada şehit ailelerimizin her zaman yanında olacağız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.